dissabte, 14 de març del 2015

14-03-15: BENJAMÍ A VS SANT JOAN DESPÍ FEMENÍ C


SEA Els Costerets 2 - 2 Sant Joan Despí Benjamí Femení C"
Una de les coses més agradables que solem fer a les famílies del handbol és acompanyar als nostres petits esportistes als partits del dissabte. Quan toca jugar a casa ens reunim com si fòssim una gran família, ens expliquem, comentem lo grans que es fan els nostres nens, lo molt que han après i els veiem gaudir de l'esport, fent pinya, amb els companys i companyes.
També compartim experiències amb els pares del Club, que molts cops tenen fills i filles a la SEA i al Club a l'hora, i es que la majoria dels jugadors i jugadores del club son exalumnes de l'escola o fa ja molts anys que els veiem jugar i els hem vist crèixer, fer-se grans....

També molts cops xerrem amb pares d'altres clubs...sovint hi ha bona sintonia i seguim els nens i nenes d'altres entitats, les seves evolucions, les dificultats i les superacions...i així anem escrivint la nostra història, la de tots plegats, i entre tots pujem la nostra mainada, entre rascades ( "no saps els que és el handbol fins que no t'has pelat els genolls molts cops"), topades, carreres, passis prodigiosos i molta companyoia i esportivitat.

Moltes gràcies, nenes i nens del handbol per jugar i compartir aquesta petita màgia de veure com creixeu. Moltes felicitats al Jeremy, la Lucia, en Gerard, la Gisela, en Daniel, la Elsa, en Pau, la Queralt, en Jan, l'Ariadna, l'Èrik, en Dani, en Sed de Dios, en Ramon, en Jesús i en Mesi per aquest equipàs i per ser com sou. I moltes gràcies a les famílies que els acompanyeu, que els acompanyem i fem aquesta pinya.

I felicitats també al fantàstic equip i afició del Benjamí Femení C del Sant Joan Despí: hem gaudit d'un fantàstic partit intens, igualat i molt interessant.

Què maco és el handbol!