dilluns, 4 de març del 2013

CRÒNICA 2 DE MARÇ BENJAMÍ FEMENÍ


EL BENJAMÍ FEMENÍ-A GUANYA EL SEU PRIMER PARTIT D'AQUESTA SEGONA LLIGUETA.

Les noies del Benjamí Femení “A” es van traslladar fins a Sant Boi per jugar contra el seu equip “B”. Encara que teníem moltes baixes, les noies van fer un partit molt bo, que van treure sense problemes des de el primer moment. Només amb 5 noies, les quals van tenir que jugar durant tot el partit, van saber aprofitar els moments de descans, i això no va influir en el seu joc.
Bones jugades en atac, amb passades llargues i mirant sempre al davant abans de botar, va fer que totes les jugadores anotessin, amb bons i treballats gols. En defensa estem millorant i treballant des del començament, però encara no acabem de estar bé en els contraatacs.
Totes les parts van ser molt bones, els parcials van ser els següents: 3-10, 0-8, 0-12, 2-10, fent 40 gols i només 5 en contra. Penso que la millor va ser la tercera, on les noies van fer que els gols i sobretot els atacs semblessin molt fàcils. La setmana vinent, juguem a casa contra el Sant Joan Despí “B”, intentarem i treballarem per continuar com fins ara. 

MOLTES FELICITATS!!!