diumenge, 3 de març del 2013

HANDBOLICAT SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES

A les 7:45h ens trobàvem en la porta de la nostra Escola “Els Costerets” i amb cares de somni ens dirigim a Santa Maria de Palautordera per participar en la II Trobada d’Handbol del Baix Montseny.

Els jugadors: Arnau,  Joaquin, Mario, Pablo, Pau Cabus, Pau Graells, Tesfaye, Unai, esperaven una dura jornada i els nervis no els van permetre descansar durant el camí.

El total de partits disputats van ser 6. Els tres primers corresponents al seu grup van ser: Palautordera (9:25h), Sant Fost (12:20h), BMG-Granollers B (13:10h).
Després d'aconseguir les 3 victòries van passar directes a la fase final per disputar 3 partits més amb els millors de cada grup: Palautordera (15:15h), La Roca (16:05), i finalment BMG Granollers A (16:30h).
En total 6 partits i 6 victòries.

Una jornada on els nervis i l'emoció portats al límit, i exhausts pel cansanci, no van influir negativament en el resultat sinó tot el contrari.

Els benjamins van dominar els 6 partits des del minut 1. A destacar la bona actitud de tots els jugadors, la compenetració i el coratge. Sobretot en els 3 últims partits van treure tota l'artilleria i no donaven per perduda cap pilota. La defensa en tot moment molt intensa, però si algún jugador aconseguia traspassar-la cap problema perquè el porter ho parava tot, i la rotunditat en l'atac va fer imparable a aquest equip centrat en tot moment en el joc.

En les graderies no cabíem d'alegria. L'afició vol agrair la bona estona que ens han fet passar i desitjar-los molts moments i convivències com aquesta.

No sabem quantes victòries o derrotes oferirà el futur però aquesta victòria ja no us la lleva ningú.

El més important, és el fet d'haver guanyat contra dos equips considerats dels millors de Catalunya en la seva categoria: LA ROCA i GRANOLLERS. Psicològicament és una injecció de motivació i d'alegria.

També felicitar al Quique el seu entrenador i al Pep el delegat que van atendre i van donar suport a l’equip.