dilluns, 11 de març del 2013

CRÒNICA DISSABTE 9 DE MARÇ - BENJAMÍ FEMENÍ A


El Benjamí Femení A guanya el segon partit d’aquesta segona lligueta.

Les noies del Benjamí Femení “A”  van fer un treball molt dur per poder guanyar aquest segon partit. Les jugadores van sortir una mica adormides, cosa que va fer que tinguessin que remuntar al marcador. Desprès de cinc minuts de partit les noies van despertat, i han aconseguit un merescudíssim empat. Les altres parts tampoc han sigut fàcils de guanyar,  hi havia moments on havíem de canviar el marcador al nostra favor. La millor de totes les parts ha estat la tercera on hem dominat des del començament.

A la pista s’ha pogut veure un equip molt entregat on es lluitava per totes les pilotes, amb atacs de moltes passades, gran encert de cara a porteria, grans parades de les diferents porteres i una defensa concentrada per defensar les seves millores jugadores, aturant els seus contraatacs i complicant les seves possibilitats de passar la pilota.

Els parcials van ser els següents: 7-7, 5-4, 13-7, 10-9, amb 35 gols a favor  i 27 en contra. Com es pot veure el partit ha estat molt dur per als dos equips, però també molt treballat per aconseguir una merescuda victòria. El pròxim cap de setmana, toca el duel entre els dos Benjamins Femenins de la SEA Costerets, així que esteu tots convidats a veure un gran partit.
Bona setmana i fins dissabte!!!!