dimecres, 26 de febrer del 2014

22-02-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

PARTIT APLAÇAT MES JORNADA VERD PLAY
Aquest cap de setmana el CEBLLOB, organitzava la Jornada Juga Verd Play, en el nostre cas ens tocava contra el Gavanenc, equip amb el que teníem al partit aplaçat de la Festa Major, així que vam aprofitar per fer les dues coses en una única jornada.
Primer hem jugat el partit, les benjamines ha començat amb molt bon ritme, s’han fet llargues carreres en la pista annexa per cobrir a les contraries i llargues passades per poder llançar a porteria. Un primer parcial en el que hem plantat cara, però poc a poc l’equip contrari ha conegut les nostres opcions en atac, ens hem bloquejat a fer bots que no han arribat a cap lloc a la pista, però sobretot on no arribàvem era a la porteria contraria. Cada vegada els gols han sigut mes difícils de fer i a elles no els hi hem posat tant complicat com devíem. Millorada la defensa però amb punts febles que hem de seguir treballant.
Els parcials han sigut els següents, 3-4, 4-6, 2-7, 2-8.Nomes queda un partit per finalitzar aquesta primera volta de la lligueta, amb moltes ganes esperem treure un bon resultat en el pròxim partit el dia 8 de Març a casa contra el Sant Joan Despí “B”, equip masculí que no ens posarà les coses gens fàcils.
Al finalitzar el partit els dos equips ens hem ajuntat per fer un parell d’activitats conjuntes, una breu presentació de totes les noies i un parell de jocs totes plegades. Ha sigut molt divertit, les noies s’ho han passat genial amb les companyes del Gavà. Penso que ha sigut una activitat molt lúdica, educativa i amb un gran nivell de companyerisme. S’haurien de fer una d’aquestes al mes.
Bona setmana i Bon Carnaval
Sonia Nuez

Entrenadora Benjamí Femení