dimecres, 26 de febrer del 2014

23-02-2014: CRÒNICA PARTITS "AMB" AL I TORNEIG MINI-HANDBOL DE LA CIUTAT DE TÀRREGA

Aquest diumenge tres equips de la SEA Els Costerets: Benjamí Masculí A, Aleví Femení I Aleví Masculí B, han viatjat a les terres de ponent per participar en el I Torneig Mini-Handbol - Ciutat de Tàrrega -.
En aquesta ocasió, i per fer una mica més de germanor, els equips van llogar els serveis d'un autocar per anar i tornar, cosa que va anar francament bé, per la comoditat dels soferts pares que partit rere partit fan de xofers improvisats per portar els jugadors amunt i avall.




La jornada va començar de manera immillorable per als Alevins B, imposant-se clarament en els tres temps disputats a l'equip E. Pompeu Fabra. Els nostres nois van desplegar el seu joc i ens van regalar grans jugades.
El segon equip al que havien d’enfrontar-se, el CH. Santpedor, els va posar les coses una mica més complicades, encara que van continuar jugant tan bé com saben. En aquesta ocasió el rival va aconseguir esgarrapar una de les tres parts. Les altres dos també les va guanyar Els Costerets.
Només quedava per disputar el darrer partit contra l'equip de CH. Pardinyes, i amb el segon lloc de la classificació assegurat, els nostres valents es van enfrontar al contrincant més fort del torneig.
Va ser un partit dur, amb molta pressió física i psicològica i aquesta darrera, una vegada més, va poder derrotar-los. Igual que va passar amb el Vilanova, un partit amb molt contacte físic i unes decisions arbitrals de vegades qüestionables, va fer perdre els nervis als nostres jugadors que van ser derrotats en dos de les tres parts del matx.
Cal fer una lectura positiva d'aquests partits i anar treballant el caràcter dels nostres jugadors per tal que no es deixin vèncer moralment, que sàpiguen aguantar la pressió del rival sense caure en provocacions, perquè només fent joc que ells saben fer aconseguiran tots els triomfs que es proposin.
Al final de la jornada, a més d’un parell de cops i algun blau, es van emportar cap a casa la copa de segons classificats del torneig.

Enhorabona!!!