dimarts, 18 de febrer del 2014

15-02-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

EL BENJAMÍ FEMENÍ NO TÉ UN BON CAP DE SETMANA.
Les noies del benjamí de la SEA s’han aixecat molt aviat aquest dissabte per jugar contra el Sant Joan Despí “A”, en un pavelló diferent al de sempre, una pista molt semblant a la de Costerets amb una longitud mes petita de la reglamentaria, però amb un problema molt evident, que les línies de tota la pista estaven mig esborrades i no es veien. El partit ha començat amb les noies poc concentrades, moltes errades que es podien evitar, però que han fet que no acabéssim de centrar-nos al partit, elles han anat a mes i nosaltres poc a poc a menys.


Els parcials no han estat tant dolents, sinó comptem el tercer. Les noies estaven molt capficades  pel tema de les línies, llançaments sense salts perquè a l’últim moment havien de mirar el terra, desplaçaments que es feien per fora del camp o passades i recepcions que les jugadores rebien fora del terreny de joc, moltes coses que van fer que les noies baixessin el seu rendiment però sobretot la seva autoestima.
El nostre punt feble ha millorat, però no del tot, la defensa ens segueix fallant en accions de un contra un, que es la base de tots els equips que ens trobem, nens/es molt ràpides al contraatac i que nosaltres no aconseguim aturar. Un altre element que vaig trobar a faltar no perquè no ho féssim, sinó perquè no es feia en les condicions que tocava era la passada, som un equip on el recurs principal es aixecar el cap i mirar la passada endavant, però en el moment del partit les passades no arribaven o regalàvem masses pilotes al costat de l’àrea i que a la portera li costava molt d’aturar.
Sempre hi han coses positives a destacar, van fer alguna jugada de passades amb llançament molt bona, jugadores que es van atrevir a aixecar el cap i passar o botar la pilota, noies que van treure una mica el “pitbull” que porten dintre, encara que erressin en alguna jugada ho seguien intentant i això es una de les coses que cal destacar.
Els parcials han sigut els següents, 10-6, 12-4, 13-2, 11-7. Llàstima no poder esgarrapar cap puntet com ho portàvem fent aquestes ultimes jornades, però la lliga continua i hem de donar un pas endavant i preparar el pròxim. La setmana vinent es dura a terme la trobada Juga verd Play, el benjamí li toca a casa amb el Gavanenc, jornada que aprofitarem per jugar el partit que teníem aplaçat amb ells, ja que es va anular per la Festa Major. L’ultima mitja hora ens trobarem per fer la trobada. Així que si voleu veure handbol ens veurem a les 10:30 al pavelló.
Bona setmana
Sonia Nuez

Entrenadora Benjamí Femení