dilluns, 27 de febrer del 2012

Cròniques dels partits del 25 de febrer

SEA Els Costerets Benjamí Femení - Sant Vicenç dels Horts

El Benjamí Femení torna a començar Canvi de grup per el nostre benjamí femení, amb nous equips i alguns de coneguts, amb noves esperances, il·lusions i nous reptes per endavant.

Ens desplacem fins a Sant Vicenç dels Horts per jugar el primer partit de la nova lligueta. Amb un grup petit i equips mixtes i on no ens posaran les coses fàcils. Ens trobem davant d'un equip de les nostres característiques, amb joves jugadors i pocs anys d'experiència a l'handbol, però amb moltes ganes de lluitar.

El partit va ser bastant emocionant, a l'inici les nenes van sortir poc concentrades amb dos parcials d'11-6 i 12-4, poc encert de les porteres i molt encert dels xuts de l'equip contrari. La tercera i quarta part van ser molt igualades, amb bons gols per part dels dos equips i meé concentració en defensa. Això va fer que els parcials fossin de 16-11, on se'ns van escapar a l'últim moment, i 9-7 en el qual va haver moments en que vam estar per davant del marcador.

A partir d'ara dos setmanes per seguir entrenant, treballant i millorant, ja que la setmana que ve, el benjamí femení de la SEA Costerets, ens toca descansar.

Sònia Nuez
Entrenadora Benjamí Femení


EH Torrelles - SEA Els Costerets Pre-Benjamí A



En aquesta ocasió i per finalitzar la primera fase del campionat, els jugadors del Pre-benjamí A feien front al Torrelles, l'únic equip al que malauradament havien estat incapaços de derrotar fins al moment. Potser aquest últim factor va ser un dels incentius que va possar la motivació dels nostres al màxim, i el resultat d'això va ser la arrolladora victoria per 55 a 16.Va ser segurament un dels partits més complets dels nostres jugadors, no tan sols en atac com es reflexa en el resultat sinò també en defensa.

Els nostres petits han anat creixent al llarg d'aquesta primera volta (fins i tot m'atreviria a dir que a passes de gengant) i això es veu reflexat clarament en el seu joc, dia a dia més intens, més col·lectiu i sobretot valent. Amb el pas dels partits el grup s'ha anat fent cada cop més compacte i ha adquirit una personalitat pròpia on l'esforç, l'entrega, la solidaritat i sobretot disfrutar amb l'handbol són els pilars centrals. Com a entrenador d'aquest equip només puc dir que estic orgullós de cadascún d'ells i que poc a poc tots s'han fet part indispensable de l'equip.
M'agradaria fer una especial menció per el nostre Roc, que per fí va estrenar-se com a golejador i ho va fer ni més ni menys que sumant 5 gols al marcador total. I com cada cop, només afegir que seguirem treballant per continuar millorant, creixent com a equip, per disfrutar d'aquest esport i que aquells que ens donen el seu suport també en puguin gaudir. Ara tenim la vista posada al dia 11 de març, a la trobada de Granollers on els nostres petits tornaran a posar-se a prova. Serà un bon repte per saber realment quin es el seu nivell actual i fins on poden arribar.

Jose Manuel
Entrenador del Pre-benjamí A