dijous, 16 de febrer del 2012

Èxit clamoròs de la II Trobada Handbolicat de Sant Pere de Ribes

Clamoròs èxit de tota la SEA i el Club de Handbol Ribes per la II Trobada, en la que van assistir uns 50 equips, amb 500 esportistes,  de 12 entitats diferents: en total, unes 1.500 persones. Aquesta ésla Festa Gran de la nostra SEA, l'esdeveniment de l'any.


La jornada va començar amb puntualitat britànica, i el fred propi dels dies va donar una petita treva perquè els partits de les pistes de Els Costerets i de la Pista Annexa es puguèssin jugar sense gaires problemes.


Arreu era ple de gom a gom i les nenes i nens de les diferents entitats van poder jugar molts minuts en una trobada que vam haver d'ampliar i cobrir horari de tarda per tal que valguès la pena el desplaçament.


Tots els nostres equips van fer un gran paper i l'esperit esportiu i companyoia van dominar la majoria dels encontres.


Vam gaudir de la presència del Regidor d'Esports, el Sr. Manuel Colorado, la Regidora d'Educació, la Sra. Paqui Carrasquilla i el President del Club Handbol Ribes, el Sr. Chema Bañez, que com sempre va fer de fotògraf oficial: moltes gràcies, Chema!!!


En les categories Alevins, els primers Equips Classificats van ser, per l'Aleví Femení, el Club Balonmano La Roca, i per l'Aleví Masculí el Club Balonmano Granollers. Moltes Felicitats. Tots dos van rebre el Trofeu Dragonet.


Les entitats participants a la nostra Trobada van ser:


Balonmano Granollers

Club de Handbol Sant Quirze

Handbol Turonet

Club de Handbol Sant Joan Despí

Balonmano La Roca

Club Esportiu els Vendrell

Escola de Handbol Igualada

Secció Esportiva Escolar Santa Eulàlia

Esportiu Castelldefels

Club de Handbol Sant Andreu de la Barca

Club de HAndbol Terrassa

Secció Esportiva d'AMPA Els Costerets

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra assistència i per haver fet d'aquesta jornada un dia inoblidable.


No podem deixar d'agraïr a totes per persones que han colaborat en aquesta trobada la seva contribució: en total, unes 50 persones en l'organització: primer, a en Ruben, que és l'ànima de la SEA, per la seva aposta i treball. Això no seria res sense ell. També agraïr a en Tomàs i a l'Alexis, entrenadors del Club, la seva feina de cordianció i supervisió de la jornada, colze a colze amb en Ruben. Moltes gràcies als delegats de camp, als nois i noies del club pel suport a les pistes, als entrenadors i entrenadores de la SEA, a les delegades i delegats dels equips, a l'Eduard, al Jordi, a en Chema, a la Nieves i en Juanjo, l'Anna (presidenta de la SEA), la Loli, a l'Araceli (mare de la presidenta de l'AMPA, jajaja), a l'Ernesto, a l'Arancha, a la Montse, el Manolo i a tots els que d'alguna manera vàreu participar, poc o molt.


Pero sobre tot volem agraïr a les famílies, entrenadors i delegats dels clubs que cap de setmana darrere cap de setmana porteu les  vostres campiones i campions on calgui perquè facin esport i gaudeixin dels amics. I un petonàs a tots els esportistes que han participat: Sou genials!!!!


Us deixem un enllaç amb les fotos de la jornada i US ESPEREM L'ANY QUE VE!!!!


Sali