dissabte, 10 de març del 2012

Cròniques dels partits del 3 de març



AFB SEA Els Costerets – Virolai 2

Aquest dissabte s’ha jugat a casa. Ha sigut el primer dissabte on l’Aleví Femení ha jugat per separat el grup A (són les de sisè curs) i el grup B (les noies de cinquè).

En el partit que ha jugat el B el nivell amb el rival ha estat molt equilibrats. Ara les jugadores poden estar sobre la pista durant dues parts senceres. Cada cop tenen més confiança i el fet de ser menys noies en l’equip fa que s’impliquin més en el partit. Van córrer, van robar pilotes, van fer jugades individuals, van es van coordinar fent passades avançades... van jugar molt i molt bé. Encara que perdessin amb un resultat ajustat, tots vàrem quedar molts contents del seu partit.

Destacar un cop més l’actuació de les porteres: la Sandra i la Meritxell. Paren pilotes que són gols cantats !

La propera cita és el dissabte 10/03 contra el Cornellà-Almeda.

Olga.

SEA ELS COSTERETS ALEVÍ MASCULÍ -  ESPORTIU CASTELLDEFELS

35 - 28 resultat final

1ª 8 - 10
2ª 7 - 7
3ª 8 - 2
4ª 12 - 9

Partit de retorn a la competició de lliga després d'unes jornades de descans i una gran trobada d'handbol a l'escola.
Inici de partit una mica confiats pel fet d'haver-los guanyat en la lliga anterior a casa i en la trobada, el correctiu de la primera part ha fet reaccionar els nostres empatant a la segona a 7 gols.
La tercera part ha estat un monòleg roig i negre dels Costerets amb un resultat de 8 a 2 i una última part ben igualada amb un 12 a 9.
Afrontem l'última jornada de lliga a casa amb moltes ganes de fer-ho bé, abans de la trobada a Ribes el diumenge 12.
A destacar dues baixes importants per aquest partit: Arnau i Bernat, però l'equip quan treballa amb l'objectiu clar i ordenadament és insuperable!!
Enhorabona i a seguir treballant!

Som-hi Ribes!

Entrenador SEA Costerets Aleví
Eloi Palacios


*APUNT DE L'ADMINISTRADORA DEL WEB: Demano disculpes pel retard en penjar les cròniques del cap de setmana del 3 de març: quan no funcionava el blogger, no ho feina una servidora. Animem a que els pares, mares o esportistes que vulgueu que incloguem les cròniques dels vostres partits, ens les envieu. També seran molt benvingudes fotos i qualsevol cosa que vulgueu compartir. Les heu d'adreçar a sea@ampaelscosterets.org i les penjarem tan aviat com es pugui.

Fura Vermella