dimecres, 6 d’abril del 2016

VI HANDBOLICAT DE SANT PERE DE RIBES: UNA JORNADA INOBLIDABLE

El passat diumenge dia 3 d'abril va tenir lloc la nostra VI Trobada Handbolicat. Ja sabeu que és la nostra festa grossa junt amb la festa de l'AMPA.

Vam tenir la sort de rebre 45 equips de tot Catalunya en dos formats: un format de competició i un atre de trobada-promoció. I vam passar una diada fabulosa amb molts nens i nenes gaudint de l'esport i fent amics. Esperem que els nens i nenes de les escoles de Ribes que ens van visitar s'animin amb el handbol i continuin jugant!

Encara no tenim les fotografies de la jornada, però no patiu: tan aviat estiguin preparades, us posarem l'enllaç. Teniu una mica de paciència, que encara estem de ressaca per l'intensissim cap de setmana, però ja sabeu que sempre complim el que prometem. També farem caixa de la recaptació per Sant Joan de Deu i penjarem el número que va sortir premiat a la rifa i que ningú ha reclamat el seu premi de moment.

Volem agraïr la col.laboració als Supermercats Can Torreta, a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i a la nostra entitat agermanada el Club de Handbol Ribes. I sobre tot, a les famílies que teniu l'ànim cada cap de setmana de portar els vostres infants a fer esport. Esperem que el nostre esforç aquesta diada us hagi valgut la pena.

Canal Blau ha retransmes un petit reportatge sobre el handbolicat el dimarts dia 5 d'abril durant tot el dia que podeu tornar a visualitzar a

Felicitats a tots els participants i un esperem al proper handbolicat de Ribes, al 2017, que ja serà el 7è!