dilluns, 7 de març del 2016

La primavera…

Després d’algunes setmanes de sequera informativa, reprenem la nostra tasca. La feina de mantenir viu un mitjà com aquest és, en ocasions, una mica feixuga, però val a dir que el resultat d’aquest esforç paga molt la pena.

A tots i totes ens agrada estar al dia de les activitats que fan els nostres fills, veure el resultat del suor dels entrenaments, veure’ls, tan “guapus!!!” en les fotos que pares i mares fem en tots i cadascun dels partits...

Que ens expliquin, amb més o menys detall o gràcia com s’ha desenvolupat aquell partit tant important que ens hem hagut de perdre per culpa de la feina...

Tot això només és possible amb una mica de col·laboració, si entre tots participem podem mantenir aquest espai,  i us encoratgem a que ho feu enviant les cròniques, fotos, comentaris, el que us sembli interessant per compartir aquest esport que tant ens agrada.

En breu se’ns gira feina! El proper 3 d’abril celebrem la VI trobada de l’HANDBOLICAT, estem treballant per tal que, un any més, sigui una jornada fantàstica, us mantindrem informats de les novetats.

Com no és novetat, també recaptarem diners per la Fundació Sant Joan de Deu en la lluita contra el càncer infantil. Podeu participar portant pastissos que seran venuts amb aquesta finalitat, i, si la cuina no és el vostre fort, podeu participar comprant el berenar per a tota la família.