dissabte, 29 de març del 2014

29-03-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

EL BENJAMÍ FEMENÍ TREU UN EMPAT A LA PISTA DEL SANT BOI
L’equip femení de la SEA ha fet un bon treball per aconseguir un empat de parcials contra el femení del Sant Boi, equip amb les mateixes condicions de sexe i amb una derrota al partit de la primera volta. Les noies volien la victòria del partit amb moltes ganes i il·lusió. Les dues grades  han pogut observar un match molt emocionant amb parcials molt igualats, grans jugades en atac d’un joc col·lectiu que poc a poc s’està veient en aquest equip i una fortalesa molt dura en defensa. Un partit que se’ns ha escapat per poc, però que podíem haver guanyat si hagués durat un minut més i si l’àrbitre no hagués estat tant casolà ens els darrers minuts de l’últim parcial.
En el primer parcial les noies han estat molt adormides, com de costum, som un equip on ens costa molt posar-nos en marxa, fallem passades fàcils, caminem per defensar a l’altre equip, etc. Tot i això no ha estat un parcial dolent en el que no hem treballat, sinó que jugàvem el nostre joc, però ens faltava una miqueta de “xispa”. Aquesta l’han trobat les jugadores del segon parcial, han sortit per morir a la pista amb una renda de 0-5 en tres minuts, robant pilotes per acabar atacs col·lectius que havíem observat en poques ocasions, això ha fet que les noies que estaven a la banqueta, agafessin aquestes ganes de jugar per guanyar i fer un tercer parcial molt bo, amb jugadores difícils d’aturar però que sempre han llançat de manera incòmode gracies a les nostres benjamines.
El quart sempre es un parcial complicat ja que es poden fer canvis i això fa que les noies es despistin en alguns moments del partit. El parcial ha estat nostre en tot moment al marcador, ultimes jugades en les que no hem estat encertades en defensa i com he comentat abans que l’àrbitre ha tingut vàries accions en les que no ens ha vist com a favorites. Ha fet que en l’últim minut elles es posessin per davant i la nostra última acció en contraatac desprès d’una recuperació de la pilota hagin estat dobles quan li quedava tot el camp per córrer. També s’ha de fer menció molt important per totes les jugadores que s’han deixat la pell a la pista i sobretot per aquestes que a mes han defensat la porteria d’una manera genial amb parades de “ninjes”.
Els parcials han sigut els següents, 13-9, 2-10, 6-8, 6-5, com sempre desprès de veure aquest tipus de partit, nomes tenim ganes de que arribi al següent per veure si les noies poden acabar aquesta temporada tant be com la van començar i mes si és en un grup mixta, amb partits molt complicats!!!. La setmana vinent tenim un gran cap de setmana d’handbol aquí a Sant Pere de Ribes, amb el partit a casa contra el Sant Miquel i la súper jornada Handbolicat, on els que ens agrada aquest esport gaudim com si fóssim nens. No us ho podeu perdre!!