dimarts, 25 de març del 2014

22-03-2014: CRÒNICA DEL BENJAMÍ FEMENÍ

Aquesta darrera jornada de lliga hem rebut a casa el Sant Joan Despí femení. Les noies feien front al partit amb el rèdit de positivisme de la jornada anterior. Ens han ofert una primera part molt trepidant en la que han donat rèplica a les contrincants. No han estat tan encertades en la segona part però han estat capaces de tornar a posar fil a l’agulla en les dues parts finals. Novament ha quedat en evidència la poca efectivitat en la gestió de la defensa així com la necessitat de millorar la resistència física de les noies. Els parcials han estat els següents:  7-12, 2-10, 6-10, 9-11. Tot i la derrota sembla que es manté entre les benjamines un nou aire que les ha permès retrobar el divertiment del joc i les ganes d’acabar amb el sentiment de feina ben feta. Sigui pel motiu que sigui, primavera inclosa, se les ha vist gaudir i amb elles tota la resta. Som-hi noies!