dilluns, 3 de febrer del 2014

01-02-2014: PARTIT IGUALAT DEL BENJAMÍ FEMENÍ.

Les noies del benjamí han jugat aquest dissabte a Sant Boi un gran partit amb un resultat advers, contra un equip femení, cosa que no ens trobàvem des de el començament d’aquesta nova lligueta en el grup mixta. Un partit molt igualat on les nenes van portar un ritme molt bo de gols, però a l’hora de concloure els parcials, ocasions de l’equip contrari molt poc treballades o errades nostres defensives, acabaven fent que elles acabessin per davant nostre al marcador.

 Les ganes del començament van ser molt importants per la victòria del primer parcial, van sortir super motivades ja que feia temps que no jugàvem contra nenes i això es va notar molt a la pista. Ens vam anar distanciant poc a poc al marcador, bons gols amb passades i jugades amb equip, però com he dit abans diferents errades en els últims minuts casi fan que ens empatin i en altres casos que perdéssim la part. La resta dels parcials van estar igual de disputats, la mateixa intensitat, una mica suaus defensivament, però amb ganes de guanyar-los encara que no va poder ser.
La defensa es una de les coses que hem d’anar treballant, ja que ens trobem jugadors/es (dues nenes, en aquest cas) amb molta potencia de llançament i bons moviments, això fa que ens consti molt aturar-les. Es un dels punts febles que te aquest equip que treballa molt be, però som massa febles a l’hora de defensar i aturar jugades. 
Els parcials van ser els següents, 8-9, 5-4, 9-5, 8-7, com podeu veure unes parts molt igualades que es van perdre casi totes en l’últim moment i per errades defensives. Un partit amb bones sensacions i bonic de veure ja que es va veure un duel de jugadores molt complert i amb moltes ganes de guanyar el partit. Aquesta setmana ens veiem a les 11 a la pista de Costerets contra l’Esteve Barrachina.
Bona setmana
Sonia Nuez

Entrenadora Benjamí Femení