dimarts, 4 de febrer del 2014

01-02-2014: Aleví Masculí B vs Vilanova

L'equip Aleví masculí B va jugar el quart partit de la 2a fase, de manera excepcional i per sol · licitud expressa del contrincant, dimarts a les 18,30 h.
Aquesta jornada malauradament ens va deixar un regust amarg... com pasa a totes les competicions i a tots els nivells, de vegades els protagonistes del partit no són els jugadors sino les decissions arbitrals.
El partit va estar molt renyit, pot ser el més vibrant que hem viscut en aquesta fase, amb un constant intercanvi de gols en les quatre parts i el repertori més gran de dispars als pals.

Qualsevol dels dos equips podria haver guanyat, i finalment el resultat es va decantar per el Vilanova. La decissió no va estar exenta de polèmica donat que el còmput dels gols realitzat a la grada i a la banqueta no va acabar de coincidir amb el de l'àrbitre.
Aquesta jornada va donar als nostres jugadors una lliçò que tart o d'hora han d'apendre, i és que el joc que es trobaran a aquestes alçades és cada vegada més dur en tots els sentits, tant físic com psicològic, i s'han de preparar per tal que no afecti al seu joc.
Després de cada caiguda cal aixecar-se i continuar,  el que és clar és que partits com aquest són els que al final de temporada fan treure el millor de cada jugador.
Segur que als entrenaments prendran bona nota de les indicacions del seu entrenador i en les pròximes jornades veurem de nou l’evolució  a la que ens tenen acostumats.
Bon partit!!!