dilluns, 29 d’octubre del 2012

NO PODIEN COMENÇAR MILLOR LA LLIGA

-->
El dissabte 27 d'octubre els benjamins masculins de la SEA Costerets van mesurar les seves forçes amb l'equip de Sant Boi.

L'equip rival format per nens molt talentosos no van poder avançar en el marcador als nostres benjamins. Tots els jugadors del Sant Boi eren ràpids i tenien coratge, però el comportament del seu entrenador els va treure el protagonisme que es mereixien. Ànim nois ho feu molt bé.


Des de les graderies vam poder observar la bona actitud de l'equip de la SEA Costerets: no van entrar en la provocació de l'equip rival, van saber estar en el camp de joc atenent les indicacions del seu entrenador i centrats en el partit des del minut 1.

L'última part es va perdre perquè el cansament no els permetia estar al 100%, davant un rival amb molts recanvis de jugadors, però en cap moment van baixar la guàrdia i finalment van guanyar el partit.

En Carles, un benjamí de 3r sempre disposat a donar un cop de mà als seus companys va jugar el partit i entre tots van aconseguir el resultat tant esperat.

Com sempre es va trobar a faltar tots els jugadors que no van poder assistir, i com no, al nostre delegat que des d'aquí li desitgem que es millori.

Finalment felicitar a Quique que coneix ja molt bé als jugadors i sap com motivar-los.

Felicitats a tots. Dissabte que ve més i millor.