dilluns, 29 d’octubre del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ 27 D'OCTUBRE

Començament de Lliga per les noies del Benjamí Femení amb bon sabor de boca

Les noies de la SEA Costerets  marxen cap a Sant Joan Despí  per enfrontar-se en el primer partit de la temporada contra el segon equip, amb moltes incorporacions per aquesta nova etapa  amb un nivell superior i molt treball en el projecte.
Vam sortir amb molts nervis i manca de concentració , però poc a poc ens ficàvem dins del partit i trèiem un resultat positiu del nostre treball. Començant perdent per 3-0 i poc a poc recuperant fins guanyar la primera part per un 6-9. La millor part jugada del partit, desprès la falta de continuïtat es va notar molt, ens faltava l’oxigen i costava molt acabar les parts, cosa que s’haurà de treballar en futurs entrenaments.
Les següents parts van ser menys emocionants, però es va veure un molt bon treball de totes les jugadores, amb presencia de les noves incorporacions, que van començar totes amb bon peu i amb rotació de totes les jugadores.
Els parcials van ser el següents: 6-9, 6-5, 3-4, 3-0. Amb dues parts guanyades i dos de perdudes va haver un empat total del partit, fins i tot a 18 gols. Anotacions de moltes de les jugadores.
La propera setmana desprès del pont, partit a casa a les 9h contra el Almeda.
Us esperem!!!!


Bona Setmana