dimecres, 7 de desembre del 2011

Cròniques dels partits del 3 de desembre

 PRE-BENJAMÍ MASCULÍ
Aquest cap de setmana els jugadors del equip Prebenjamí es van desplaçar a Torrelles de Llobregat per jugar el partit amb el qual conclouen la primera volta del campionat.


Els nostres nens van sortir a la pista amb les ganes i la il·lusió habituals, disposats a seguir la seva progressió ascendent, i perquè no dir-ho també, amb l'objectiu d'intentar concluore invictes aquesta primera part del torneig. Va ser un partit molt disputat, amb anada i tornada de gols per part dels dos equips,on els nostres petits van donar la cara i van fer gala d'un joc col·lectiu que amb el pas del partits millora poc a poc, deixant veure algunes jugades de combinació tan vistoses com efectives.

Tot i l'esforç fet pels nens del pre-benjamí masculí dels costerets, aquest cop no va ser possible alçar-se amb la victoria i vam perdre per un resultat total de 28-26 a favor dels locals. Cal destacar que entre les files del Torrelles hi havia nens que cursaven 4rt, que segons la normativa s'incoluen en una categoria superior (Benjamí), i es justament per aixo que penso que cal valorar encara mes l'actuació dels nostres jugadors ja que van lluitar i van oferir un gran joc a pesar d' aquestes circumstàncies.
S'ha de continuar treballant ja que, hi ha moltes cosetes a pulir però també per aconseguir que aquests petits cracks de l'handbol continuint progresant i puguin demostrar el que valen, que ja us confirmo que no es poc! El proper partit toca desplaçar-se a Sant Boi per continuar creixent i continuar gaudint de l'handbol!

Jose Manuel
Entrenador de l'equip Pre-benjamí masculí

BENJAMÍ FEMENÍ

El Benjamí Femení de la SEA Costeres torna a jugar fora: S’afronten contra el Cornellà, amb possibilitats de fer un gran partit i així ho van fer.
Les nenes van sortir com sempre, amb moltes ganes i il·lusió intentant fer el millor resultat possible, però o la sort no estava de la nostra part o les porteres de l’equip contrari eren molt grans “que també ho eren”.
Intentaven una i una altre vegada , però no acabaven d’entrar els llançaments de les jugadores. Durant Els entrenaments havien treballat molt la defensa i el canvis de rols atac/defensa, per això va ser el partit mes emocionant que portem de lliga, no deixant en cap moment a les jugadores de l’equip contrari.
Dades destacades hi han moltes, que l’equip contrari només ens va marcar 25 gols, quan la mitjana que portem era de 45 gols, que les porteres estan començant a perdre la por als xuts i a la pilota, parant 5 llançaments cadascuna. La dada negativa es que el primer gol va arribar a l’últim període i desprès només van poder marcar dos mes. Fent els següents parcials 11-0, 6-0, 6-0 i 5-3 respectivament.
Que ens toca treballar esta clar, que haurem de lluitar encara mes ho intentarem, que milloraran, NO HO DUBTEU!!
Pròxim partit a les 10h a Ribes contra el Sant Boi, us hi esperem!
Sonia Nuez
Entrenadora del Benjamí Femení.