dilluns, 12 de desembre del 2011

Crònica del partit del Benjamí Femení contra el Sant Boi del 10 de desembre

Segon partit del Benjamí Femení de la SEA Costerets a casa contra el Sant Boi, partit que s'hauria de haver jugat la primera jornada de lliga, però que l'equip visitant va tenir que anular.

D'aquest partit es pot dir que va trencar tendències, va canviar records de les nenes i va pujar, i molt, la moral de totes elles i sobretot després de algunes derrotes. Les benjamines se'n van emportar un merescudisim empat, sí si llegiu be un súper empat. El que no havíem aconseguit fins ara, amb aquest equip.

El partit va ser molt igualat en tot moment tant en la basant ofensiva com en la defensiva, les jugadores estaven molt concentrades en el partit fent un molt bon 1r i 3r quart i no deixant de lluitar en el 2n i 4rt.

A la pista es va viure un espectacle, amb joc net i bones jugades que la grada les va viure amb molta il·lusió, gaudint de valent.

El resultat final es de dos parcials guanyats i dos perduts, amb un 10 per totes les jugadores en pista. Demanàvem millores i ja les estem veient però sense adormir-se, s'ha de continuar treballant.

Sonia Nuez
Entrenadora del Benjamí Femení