diumenge, 22 de març del 2015

22-03-2015: CRÒNICA V TROBADA D'HANDBOL DE LA SEA ELS COSTERETS

Aquest diumenge 22 de març ha tingut lloc

 la V Trobada d’handbol de la 

SEA Els Costerets de Sant Pere de Ribes.


Després d’una setmana meteorològicament complicada es va decidir, per precaució, fer servir l’opció organitzativa del “format pluja” i tots els partits s’han disputat a les tres pistes del pavelló municipal i a la pista annexa.


Un total de 29 equips han participat en la trobada amb al voltant de 300 nens i nenes que ens han fet gaudir d’una magnífica jornada esportiva.
Les entitats participants han estat:  Ampa Safa Gava, CEIP Esteve Barrachina, CH Vilanova, CH Igualada, CH Martorell, CEACA Tàrrega, St. Esteve de Palautordera, Luis Vinyas Ascò,  el CEIP Les Parellades i la SEA Els Costerets.

La SEA Els Costerets està especialment agraïda amb tots els jugadors que han participat i els familiars que els han acompanyat, que han fet gala d’una gran esportivitat i han demostrat, un any més, la germanor i la bona sintonia existent en aquesta gran família que és l’handbol. Mostra d’això és veure com corrien i jugaven pels voltants del pavelló, mentre esperaven el seu partit, colles de nens i nenes amb samarretes de tots els colors barrejats.


Pel que fa a la competició, s’ha fet trobada en la categoria Prebenjamí i torneig en les categories Aleví i Benjamí tant femení com masculí.
En categoria Benjamí femení l’equip guanyador ha estat el CEACA Tàrrega, i les segones classificades, les jugadores de l’Ampa SAFA Gavà. En categoria Benjamí masculí el guanyador ha estat l’equip Benjamí A de la SEA Els Costerets i els segons classificats els components de l’Ampa SAFA Gavà.


En la categoria Aleví femení l’equip guanyador ha estat el Luis Vinyas Ascó i les segones classificades, Sant Esteve de Palautordera. Els trofeus de l’Aleví masculí, aquest any s’han quedat a casa, els segons classificats han estat els jugadors del SEA Els Costerets B i els guanyadors, l’equip SEA Els Costerets A.


El lliurament dels trofeus als equips ha estat a càrrec de l’Il·lustríssim Alcalde de Sant Pere Ribes el Sr. Lluís Giralt, al qui volem agrair l’assistència. Des d’aquí hem de felicitar a tots els equips que, guanyessin o no, s’han pres la jornada amb molta esportivitat.





Durant tot l'esdeveniment hem comptat amb servei de bar i venda de pilotes d’handbol i samarretes de la SEA Els Costerets, a més d’un sorteig d’una samarreta i una pilota signades pels jugadors del barça.




Com ja és tradició, s’han van venut pastissos casolans per recaptar diners i destinar-los a la Unitat Oncològica de Sant Joan de Deu. Agrair a les famílies que han aportat pastissos per aquesta bona causa.



Aquest any també hem comptat amb la col·laboració de l’Agrupació Mútua que ens ha acompanyat durant la jornada realitzant sortejos de pilotes i samarretes.

Agrair també la participació del Supermercat Can Torreta que ha col·laborat amb els esmorzars que s’han repartit a tots els esportistes participants. Gracies a les aportacions dels nostres col·laboradors es fa possible, juntament amb els recursos de l’AMPA Els Costerets, que aquests esdeveniments siguin possibles.


Finalment agrair a tota l'organització de la SEA Costerets, al coordinador, als seus jugadors i famílies, i als jugadors i jugadores de l’Handbol Ribes, que han col·laborat perquè aquest dia, un any més, hagi estat una jornada inoblidable.