diumenge, 22 de març del 2015

V TROBADA HANDBOLICAT A SANT PERE DE RIBES

El Diumenge 22 de març la SEA COSTERETS celebrarà la V Trobada d’handbol que es disputarà en la localitat de Sant Pere de Ribes.

Més de 100 jugadors de la SEA COSTERETS han previst rebre a més de 30 equips de clubs i escoles d’handbol de tota Catalunya per disputar diversos partits amb les seves corresponents categories: Pre-benjamí, Benjamí Femení, Benjamí Masculí (mixt), Aleví Femení i Aleví Masculí.

D'aquestes categories els Pre-benjamins faran format  “Trobada”. La Categoria Benjamí Femení,  Benjamí masculí (mixt), Aleví  masculí i femení faran format “Torneig”.

Durant tot el matí es disposaran 7 pistes, 4 d'elles cobertes, repartides entre el Pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes i l'Escola Els Costerets annexada al Pavelló.

Els alevins, tant masculins com femenins, de 6è curs serà el darrer any que participin en aquesta Trobada. Al seu torn alguns dels Pre-benjamins, encara que no tots, s'estrenen en aquest tipus d'esdeveniments.

Com és habitual La SEA COSTERETS obsequiarà amb medalles a tots els participants i lliurarà el trofeu Dragonet als finalistes que participen en format Torneig. El trofeu és la representació del drac de l'escut de la SEA, realitzat en paper matxé i pintat en daurat.

L'organització al complet de la SEA COSTERETS està ultimant tots els detalls perquè aquesta Trobada tanmateix que les anteriors sigui reeixida i tots els assistents gaudeixin d'una inoblidable jornada handbolera.


Hi haurà venda de pastissos i venda de pilotes d’handbol de la categoria: Pre-benjamí, Benjamí i Aleví. La recaptació es lliurarà a la Unitat oncològica de Sant Joan de Déu.

El servei de bar del pavelló estarà al servei  de tots els assistents.

Tu també pots assistir. T’esperem al: PAVELLÓ MUNICIPAL DE RIBES, Carrer Cristòfol Mestres, s/n.