dilluns, 12 de maig del 2014

10-05-2014: VICTÒRIA MERESCUDA DEL BENJAMÍ FEMENÍ

Un cap de setmana més, ens traslladem fins a Sant Joan Despí per jugar contra l’equip “B”, un dels handicaps que te per nosaltres és la totalitat del seu equip masculí, fet que en primer moment ens feia una mica de por, però les noies es van pujar les genolleres i li van sortir a jugar el partit de tu a tu. Un primer parcial impecable amb molt poques errades, alguna en la posició defensiva però poca cosa més i en aquell moment les noies es van creure que podien aconseguir la victòria.

Al començar la segona i veure el seus participants vàrem tornar a tenir algun dubte, les noies no estaven malament en atac, però un dels seu nois ens portava de costat a costat de la pista corrent fins a treure la llengua.


Les noies ho intentaven una i una altre vegada però no teníem la sort de cara. I la tercera part, com la primera, les noies van estar molt superiors, amb bons atacs, bones defenses i sobretot moltes pilotes robades que acabaven amb gol els seus contraatacs. En el quart parcial es decidia tot, el noi ens seguia portant de polleguera, bons atacs però casi sempre hi havia resposta per la seva part. 
La defensa mes controlada ja que en cap moment va haver un contraatac dels nois i aquests s’ho havien de treballar i per sorpresa de tots en l’últim moment, el nostre benjamí guanyava d’un gol i ens fèiem amb la victòria del partit amb tres parcials. 
Poques vegades he vist a les noies lluitar tant, sempre que veiem un equip masculí ens anem avall i encara que és possible per nosaltres no acabem de rematar el partit, sobretot quan un d’ells destaca davant dels altres, però la nostre posició a la pista esta millorant molt, poc a poc es va veient tots els fruits dels entrenaments a la pista. Les noies volen acabar amb bon peu aquesta temporada i no dubtarem en aconseguir-ho.
Els parcials han estat els següents: 7-9,7-5,8-14 i 9-10,un partit molt competit per part dels dos equips. Encara que amb molta pena la temporada ja esta acabant, així que haurem de jugar aquest últims partits amb totes les ganes que ens queden així que us esperem aquest dissabte a les 9h, que segur que veureu un gran partit contra l’escola Barrachina de Sitges. No us ho perdeu, segur que serà un bon partit amb molta competició sana.
Bona setmana
Sonia Nuez

Entrenadora Benjamí Femení