dimecres, 7 de maig del 2014

03-05-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

Aquest cap de setmana, hem jugat a casa contra l’Escola Gavanenca “B”. Un cop més l’equip ha respost a la convocatòria tot i caure el partit enmig d’un pont. Per aquesta raó l’Escola Gavanenca s’ha presentat amb una barreja de jugadors del primer i segon equip. Fins hi tot l’entrenador no era l’habitual.
Les noies han saltat al camp amb moltes ganes trobant el seu lloc a la pista amb el pas dels minuts. No s’han desinflat tot i la pressió i han provat arribar a porteria un cop darrera l’altre. Hi ha nervis per saltar al terreny de joc i en algun moment s’ha demanat relaxar els temps per coordinar les jugades correctament. Algunes errades de principiants continuen apareixent però les ganes de deixar-s’hi la pell poden amb tot.
Els parcials han estat els següents: 7-5, 5-7, 8-13, 9-15. Partit molt lluitat i molt correcte per part de les nostres noies, estan fent un molt bon final de temporada. La setmana que ve, marxem fins a Sant Joan Despí, per enfrontar-nos contra un dels equips mes complicats de la lligueta, pero estem segures de que les noies no sortiran amb el cap baix i faran un molt bon partit.

Nora de LLanos

Delegada del Benjamí Femení