dimecres, 24 d’abril del 2013

III TROBADA HANDBOLICAT A SANT PERE DE RIBES



Ens plau presentar-vos el dossier de la III Trobada Handbolicat que la SEA Els Costerets organitza en col·laboració amb la FCH, el CH Ribes, El Consell Esportiu del Garraf, i l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

En aquesta tercera edició, comptarem amb la presència de 40 equips d'arreu del territori català, amb un total de gairebé una quinzena d'entitats participants.

L'acte que aplegarà al pavelló municipal de Ribes i pistes annexes més d'un miler de persones, pretèn ser una potent activitat de promoció de l'handbol, on esperem per sobre de tot que els i les esportistes disfrutin d'una jornada inoblidable d'aquest esport.

Altres informacions que poden ser del vostre interès:

  • Adreça pavelló municipal: C/Cristòfol Mestre s/n, Sant Pere de Ribes (Garraf) (41.260199,1.780128)

  • Recomanem a tots els equips assistents que s'esperin fins a finalitzar la totalitat de la trobada, doncs al final hi haurà entrega de trofeus per a totes les entitats partcipants i obsequis pels jugadors/es.
  • Hi haurà servei de bar al pavelló durant tota la jornada.
  • Hi haurà activitats solidàries, com la venta de pastissos i pilotes d'handbol, fent petites recaudacions per l'hospital Sant Joan de Deu. 
  • Els vestuaris romandran oberts durant tot el matí, però recomanem que no es deixen objectes personals als mateixos, doncs l'organització de la Trobada no es fa responsable de possibles pèrdues.
  • Preguem informeu als vostres entrenadors/es i/o delegats/es dels horaris i els quadrants dels partits de les respectives categories, i sobretot que feu incís en que compleixin en la mesura del possible els horaris dels partits, doncs com es pot observar, el temps per realitzar els canvis de pista és mínim.