dilluns, 22 d’abril del 2013

CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ A vs CORNELLÀ


GRAN COMENÇAMENT DEL BENJAMÍ FEMENÍ AQUESTA SEGONA VOLTA.

Aquest cap de setmana les noies del Benjamí Femení “A”, han jugat un gran partit, emportant-se una merescuda victòria, contra el Cornellà a casa. Amb el suport d’una grada bastant plena, les noies han fet un molt bon partit contra un equip fort de la nostra categoria, guanyant els quatre parcials sense perdre el control del partit.
Ha estat un partit molt disputat entre el dos equips, amb molt bones defenses, on les noies del Benjamí de la SEA han tret moltes pilotes i no han deixat que elles anotessin amb facilitat, gran feina també de les porteres, que ha estat molt atentes. En atac les noies han tingut molt encert, bones jugades de combinacions de passades i bons llançaments difícils de parar per les porteres de l’equip contrari.
No podria destacar un parcial, ja que han estat tots molts bons, el mes fluix ha estat el tercer, on hem perdut una mica la concentració, molts llançaments errats ni amb la força suficient que havien de ser, però al final el bon joc ha tornat i les noies han lluitat per la victòria que volien.
Els parcials han estat els següents: 8-6, 10-0, 6-4, 12-6 fent 38 gols i 16 en contra, la setmana que be hi ha la jornada de partits aplaçats, nosaltres tenim un contra el Torrelles de la primera volta, així que us esperem a tots el dissabte que be a les 9h.
Bona setmana