diumenge, 13 de maig del 2012

CRÒNICA 12 MAIG DEL BENJAMÍ B MASCULÍ

Últim partit de la lliga 2011-2012

 

A les 7:40 ens trobàvem a la porta de la nostra escola i tot apuntava que faria un dia fantàstic, però va ser més que això, perquè a més tornem amb el partit guanyat i amb la sensació d'haver jugat bé!.
Me cachissssssss!!!! Mira que quan li poseu ganes surt tot rodó.
Els nostres jugadors van resistir el ritme del partit fins al final i el Sant Joan Despí només va poder guanyar una de les quatre parts. Els benjamins de Sant Joan Despí tenen una actitud esportiva excel·lent i a nivell tècnic estaven els dos equips molt igualats, així que no estava res decidit fins al final del partit.
Qualsevol moment de debilitat dels nostres jugadors hagués estat crucial pel resultat perquè el Sant Joan Despí no va baixar la guàrdia en cap moment, però no va anar així i la sort va estar de la nostra part.
Després de l'últim partit ens quedem a la segona posició de la lliga. És el resultat de tot un esforç d’equip durant tota la lliga, als entrenaments, als partits de cada dissabte…
Aquesta serà l'última crònica de la temporada, així que és el moment d'agraïr el treball al Quique pels seus entrenaments i al Pep per acompanyar als nostres nois cada cap de setmana, i finalment, a tots dos per donar suport a l’equip.

FELICITATS A TOTHOM I

ÀNIMS PER LA PROPERA LLIGA!!!