dilluns, 7 de maig del 2012

CRÒNICA 5 DE MAIG BENJAMÍ FEMENÍ


Últim partit del Benjamí femení fora de casa.

Aquest cap de setmana les nenes del benjamí, es desplaçaven fins a Sant Boi, per afrontar l’últim partit de la lligueta regular, fora de casa.

Podem dir que els nostres partits com a visitants, acostumen a ser fluixos, no per joc, sinó perquè no ens sentim a gust, i aquest neguit és transmet a la pista de joc.
Tots els parcials van estar molt igualats, menys el tercer, que en el nostre cas, sempre ens passa el mateix, sortim sense concentració i el resultat sempre és molt ample. 
 
Durant la resta de parcials, doncs va existir de tot. Moments en els que estàvem per davant en el marcador, però sense acabar d’arrodonir-ho amb un resultat positiu. Partit, com sempre, amb moltes ganes i il·lusió per part de les nostres jugadores, lluitant per totes les pilotes, però sense aconseguir bons resultats. 

Els parcials van ser els següents, 10-4, 8-5, 12-2, 6-3. La setmana vinent juguem a les 9 a casa davant l'Ampa Escola Nova de Cervello. L’últim partit de la lliga regular i esperem comptar amb la presència de tots vosaltres per intentar fer-vos gaudir de una bona estona d'handbol.
Sonia Nuez
Entrenadora del Benjamí Femení