dilluns, 30 de gener del 2012

Cròniques dels partits del 28 de gener

EH GAVÀ DAVID BARRUFET - SEA ELS COSTERETS PRE-BENJAMÍ A

A les 13.30 es jugava el partit contra el Gavà en un plujós dia al PAVELLÓ JACME MARCH de GAVA.

1a Part: 9 -11
2a Part: 8 – 6
3a Part: 10 – 8
4a Part: 6 – 7
Els nostres van guanyar dues parts i el Gava les altres dues. El còmput global va ser de 33 gols pel Gavà i 32 pel SEA Costerets.
El nostre equip va estar format per 9 jugadors als que el nostre entrenador Jose va distribuir de la següent manera:
1a Part: Carles, Guillem, Roc, Marti i de porter Iker.
2a Part: Xavi, Javier, Pau, Iker i Marti de porter.
3a Part: Carles, Xavi, Roc, Eric i Guillem de porter.
4a Part: Martí, Javier, Pau, Iker i de porter Eric.
El partit va ser jugat de poder a poder i molt emocionant ja que cap dels dos equips va donar cap de les parts per perduda. Si comparem amb l'anterior, 23 a 20 a favor nostre, es va notar que els jugadors dels dos equips han millorat tant individualment com el joc d'equip. El que es fiquessin més gols va ser perquè tots els nens han millorat el seu tir a porta i tot s'haurien ficat més si no fos per les defenses.
L'afició com sempre va gaudir molt donant suport a l'equip. La setmana que ve ens enfrontarem al difícil EH Torrelles y esperem un partit molt disputat.
¡Animo handbolistas!
Des d'aquí ens acomiadem de Jeremías al qual trobarem molt a faltar, perquè serà difícil trobar un porter i un company com ell. Li desitgem el millor i que continui amb l'handbol al seu país.
Salutacions,
Mariano

SEA ELS COSTERETS - SANT JOAN DESPÍ A

Les nenes del benjamí van jugar el primer partit a casa desprès de les vacances de Nadal contra el Sant Joan Despí "A". Partit amb molts entrebancs des de el començament, jugant a la pista coberta exterior, amb fred, pluja i amb unes dimensions mes grans, etc.. Però sobretot amb moltes baixes d'última hora, fins a 4 jugadores no van poder venir al partit i es va notar molt a la pista.

Com entrenadora us puc dir que vaig veure alguns errors, el mes important a l'hora de treure la pilota de la porteria. Ens costa molt buscar a les nostres companyes amb uns bons desmarcades i regalem molt fàcilment la pilota, això fa que agafin a la portera a contra peu i que l'equip contrari faci molts gols en poc espai de temps.

Però també vaig veure coses positives, no us penseu que en aquest equip tot es dolent, per que la millor arma que tenim son aquestes nenes, que sempre tenen una bona actitud , encara que sigui amb el marcador en contra , lluiten per cada pilota e intenten millorar en cada jugada.

L'últim a dir es que el millor quart va ser el segon amb un parcial de 6-2, i això es el que em fa voler pensar que millorarem una mica mes, a cada moment. Tot és possible, ja que podem fer coses bones i segura que algun dia en sortirem beneficiats.

La setmana que vinent més i segur que serà millor.

Sonia Nuez
Entrenadora del Benjamí Femení
  

SEA ELS COSTERETS BENJAMÍ B - SANT JOAN DESPÍ

Partit contra el San Joan Despí, partit guanyat en gols però empatat per parts. Es nota la millora dels jugadors, ja que el primer partit contra els de San Joan vam perdre considerablement totes les parts, en canvi, avui s'ha notat aquesta millora. Hem començat freds, però poc a poc tots els jugadors precedits per Pau Graells vam fer un partidas, bona defensa en general, ja que hi havien jugadors realment tècnics i ràpids. També aquest resultat és gràcies als nous, com Joaquín i Carlos, que cada cop estan agafant més protagonisme en l'equip! Continuem entrenant dur i millorant! Proper cap de setmana més i millor!