dimecres, 25 de gener del 2012

Cròniques dels partits del 21 de gener



SEA ELS COSTERETS ALEVÍ MASCULÍ - H. GAVÀ

Jornada 8

Pista Exterior del Pavelló de Ribes

34 - 33 resultat final

1ª 12 - 6
2ª 6 - 10
3ª 10 - 7
4ª 6 - 10

Partit jugat al pavelló de Ribes a les 12 del matí en la pista coberta exterior. El match va començar amb el servei neutral, i bon joc per part dels dos equips. L'èxit en la defensa dels ribetans va donar els seus fruits, i els nostres van començar a robar pilotes i fer combinacions culminades en grans gols. En la segona part el Gavà ens va pendre les mides, però no va fer tants gols com va voler amb una bona defensa de l'equip dels Costerets. Tercera part força igualada, l'equip sencer mostra tenir ganes de guanyar la part i el partit. Última part calcada a la segona amb bones intervencions defensives.

Val a dir que l'Aleví Masculí format per Bernat, Alex, Adam, Marc, Oscar, Ian, Joel, Lars, Jon, Arnau, Tomàs(delegat) i Eloi(entrenador) va afrontar el partit convençut de competir-lo al màxim ja que en el partit a Gavà el resultat va ser 60-33 i totes les parts perdudes.

Enhorabona per la treballada victoria!

Ara caldrà seguir traballant com ho feu últimament per sorprendre a l'H.Sant Boi a casa seva.

Som-hi Ribes!

EL BENJAMÍ FEMENÍ TORNA DE LES VACANCES DE NADAL


Aquest cap de setmana les nenes del benjamí, van desplaçar-se fins a Sant Boi de Llobregat, per jugar un partit on tenien un mínim de possibilitats, en la passada volta amb aquest equip vàrem aconseguir un merescudíssim empat.

El primers quarts es van jugar amb molta força per part dels dos equips, i la única diferencia que hi va ver, es que a nosaltres ens constava molt mes sentenciar amb un gol la porteria. Ens aspectes defensius ens va costar estar a la seva altura, però tot i això, les nenes van respondre molt be. Els parcials van ser els següents: 10-3, 11-6, 10-2.

L’últim quart va ser un mon apart, gràcies a l’encert de la nostra portera M. Sánchez, i alguna inspiració que els hi va donar a les noies, vàrem estar per davant del marcador, quasi tot el últim quart, fins que, per que no dir-ho, la millor jugadora del equip contrari va sortir de la porteria, i va encarrilar el seu equip a la victòria, amb un ajustadíssim 6-4.

Molt contenta amb totes les jugadores i ha seguir treballant, encara queda molt.

Sonia Nuez
Entrenadora del Benjamí Femení



SEA ELS COSTERETS  ALEVÍ FEMENÍ– EH SANT JOAN DESPÍ “A”

Aquest dissabte s’ha jugat a casa. Tot i que les nostres noies hi posen molta passió, el rival és molt superior bastant més voluminós, i amb més experiència de partits jugats. No s’hi pot fer res, s’ha perdut !

Donat que és un equip molt nombrós, a cada part es renoven les jugadores, i cada part és com un partit diferent. En general totes les alineacions donen la mateixa diferencia de gols. Tot i que les nostres noies corren, es passen la pilota i s’escapen botant, les rivals intercepten un munt de pilotes i molta estona les jugadores dels dos equips han estat jugant al nostre camp. Es comença a divisar una mica de soltesa a les noies per marxar corrents amb la pilota i fer jugades individuals que sempre són aplaudides per un públic de mares i pares molt entregats.

Ja s’han nomenat les dues porteres oficials de l’equip: la Meritxell i la Sandra. Sempre, en tots els partits fan unes parades espectaculars i eviten gols que els contraris canten per endavant. Aquests equips contra els que juguem tiren a porteria molt, molt fort, i realment s’ha de ser molt valent per intentar interceptar la pilota! Són dues porteres molt aplicades !

La propera cita és el dissabte 28/01 contra el Sant Boi.

Olga.