dissabte, 6 de juny del 2015

06-06-2015: FESTA DE L'ESCOLA 2015

Aquest dissabte hem celebrat la festa de l'Ampa de l'Escola Els Costerets. Com cada any ha estat tot un èxit de participació i d'assistència.
En els inicis, la festa es realitzava cada dos anys, però amb l'empenta dels voluntaris de l'Ampa i de l'equip directiu de l'escola, s'ha consolidat i ja fa algun temps que es realitza anualment.
En la festa s'aprofita per mostrar a les famílies la feina que les nostres filles i fills han fet durant tot el curs, tant a les aules com a les activitats extraescolars.


Aquest any hem gaudit de les exhibicions de gimnàstica, hip-hop, un concert dels alumnes de l'escola de música i una obra de teatre realitzada per l'alumnat de l'extraescolar.
També s'han realitzat durant tot el matí diferents tallers artístics on han pogut participar tots els nens i nenes que s'hi han apropat.

I com cada any també ha servit aquesta festa per fer el comiat de la temporada d'handbol, al llarg del dia hem vist desfilar una "marea vermella" de nens i nenes que, des de ben d'hora al matí ens han fet gaudir d'aquest esport que tant estimem.
Han començat els més petitons, fent exhibicions de psicohandbol i partidets entre ells. 
Sota un sol de justícia han anat passant tots els equips pels diferents camps, i el matí ha culminat amb el partit que han disputat els nois i noies de 6è contra els seus pares i mares... tot un espectàcle!!! 
Una recomanació per als pares i mares, poseu-vos les piles i comenceu a entrenar ja, aquest any els hem enganxat desprevinguts, però els jugadors de 5è ja han començat a preparar-se per l'any vinent.
Com ja és conegut, fa algunes setmanes es va realitzar un concurs per canvia l'escut de l'handbol, i hem aprofitat també aquest dia per fer la presentació pública del guanyador i s'han repartit samarretes a tots els jugadors amb el nou escut. S'ha fet entrega d'una samarreta del dragonet a l'autor de l'escut finalista, i el guanyador ha preferit mantenir l'anonimat i cedir el premi de 100 euros a la fundació benèfica de Sant Joan de Deu.

A mig dia, les companyes d'Escudella i Jogines ens han obsequiat a tots amb un vermut pica-pica.
Durant la tarda ha continuat la festa amb castells inflables que han fet gaudir a petits i grans. També s'ha fet la tradicional exhibició de talents que, tot i trigar una mica a començar, ha anat "in crescendo" i ens ha fet passar una estona molt divertida a tots plegats.

Anava caient la tarda i s'apropava el partit que tots els culers estaven esperant, la Final de Champions League entre el Barça i La Juventus de Torino.
Cal agrair a l'organització de la festa tots els esforços realitzats per que, un any més, s'hagi pogut dur a terme. No són pocs els esforços que algunes famílies han de fer per que tots plegats puguem gaudir d'un dia tant entranyable. Encoratgem als pares i mares que vulguin col·laborar a que s'animin, els responsables de la festa ja ens deixen aquest any i ens cal un bon relleu per continuar.
També s'han de donar les gràcies a l'equip directiu de l'escola que participa activament a la festa i sempre es mostra obert a les peticions i millores que se'ls demanen. 

Esperem que tingueu un molt bon estiu i continuem trobant-nos per aquí el curs vinent.