dimecres, 13 de maig del 2015

25 i 26 d'abril: Partit amb Santpedor i Torneig Sant Quirze del Vallès

L'últim cap de setmana ha estat realment excitant i mogut.  El dissabte vam anar a jugar el partit de lliga a Santpedor, el primer del grup. Encara que no ho diguéssim, tots anàvem pensant en perdre i en no fer un mal paper, doncs tot el contrari, va ser tot un partidàs el que van fer els nostres nois, la primera part la vam perdre ajustada, però jugant bé.
La segona part la vam perdre i tot feia pensar que el partit estava perdut, però a la tercera part van sortir a per totes i vam guanyar jugant molt bé, tan bé que ens van emocionar, la quarta part es va empatar però va ser encara més emocionant, si haguéssim ficat només un gol més que ells en aquesta darrera part haurien perdut un punt i possiblement el primer lloc. Cal dir que el nostre equip, tot i que aquest any hem perdut molts partits, ha demostrat que pot guanyar a qualsevol equip del grup i el més important que bé juguen!!!! entrega, concentració, joc en equip, cada vegada defensen millor i l'evolució d'alguns jugadors. També és de destacar la seguretat que mostren la majoria quan tiren a porta. Cal felicitar al nostre entrenador ¡ també a la nostra delegada.

El dia següent el torneig de Sant Quirze del Vallès, vam jugar tres partits, el primer el vam guanyar fàcilment tot i que eren nens més grans, però se'ls veia amb poca experiència. El segon partit també el vam guanyar però ja va ser una altra cosa, era un bon equip, la Salle Montcada amb la majoria dels nens més grans, es notava per la seva envergadura. Els vam sorprendre guanyant les tres parts amb autoritat. L'últim partit, el decisiu contra el Granollers, el vam perdre però els hi ho vam posar difícil, vam perdre les tres parts però molt ajustats, van haver de treure el millor d'ells per guanyar-nos. La veritat és que vam passar un agradable cap de setmana d’handbol, vam matinar dissabte i diumenge però no va gens malament així s'aprofita més el dia. No vull oblidar-me de l'afició, van animar tots els partits com si juguéssim a casa.
Per acomiadar-nos moltes gràcies als nois, a l’Ivan i a la Patricia.