diumenge, 30 de novembre del 2014

29-11-2014: B.M. Esparreguera Vs. Els Costerets AM A

LA NOSTRE PRIMERA VICTORIA
Varem arribar a Esparraguera tot plovent, teníem temps d’escalfar a un pavelló molt ben condicionat. Va començar el partit i va estar força igualat els primers minuts, amb una bona defensa per la nostra part. A finals de la primera part un millor encert en l’atac ens va donar una diferencia per arribar al descans amb el resultat de 10 a 15.
La segona part, vam començar amb molta intensitat i amb una bona actitud per part de tots els jugadors i destacant l’actuació del nostre porter, en Mario, va fer que l’equip contrari es descentrés i ens permet dominar el partit amb certa comoditat fins al final amb el fantàstic resultat de 13 a 27 , que ens dona la primera victòria en aquesta categoria, i molta esperança per anar millorant i aprenen en aquesta nova etapa.
Destacar l’actitud de tot l’equip, en especial de les noves incorporacions, en Carles, Joel, l’Alex, i com sempre l’Arnau, Pau G., Joaquin, Pablo, Simón, Pau C.

El proper partit a casa contra el Gavà, ens ha de reforçar la confiança en la gran feina que fan tots.