dilluns, 7 d’abril del 2014

05-04-2014: CRÒNICA ALEVÍ MASCULÍ B

Dissabte 5 d’abril, escalfant motors per la trobada a casa, els nostres alevins s’enfronten amb el CH Vilanova i la Geltrú Hipersimply. 
És un partit que es preveu dur donat el resultat advers assolit a  l’anada.
El matx comença i totes les expectatives canvien desprès de veure el primers minuts dels nostres jugadors. Amb l’Arnau recuperat del tot i fent grans jugades com un gol de vaselina que arrenca l’ovació de tota la graderia, i el Testaye donant suport des de la banqueta, els alevins van esgarrapant gols i avançant-se en el marcador des del minut zero.


Destaquem el treball en defensa, que avui com mai han bordat, només han perdut una de les quatre parts i en conseqüència, han guanyat el partit. Però avui més important que el resultat, si cap, ha estat el joc. 
Tots hem gaudit, jugadors i espectadors, pares, entrenador i familiars, especialment, i permeteu-me la llicència, l’Avi del Pablo que no pot veure’ls jugar casi mai i avui no ha pogut amagar unes llàgrimes d’emoció en veure al seu net fent un parell de parades de campió (un bon regal d’aniversari, Felicitats Avi!)

Tots us mereixeu una menció especial, Joaquin i Unai per la vostra tenacitat, fent grans jugades i col·laboracions, P. Cabús, Simón i Arnau apareixent sempre als moments clau, Mario i Pablo fantàstics sota els pals i a la canxa, i avui destaquem la feina del P. Graells que s’ha deixat la pell i s’ha convertit en un malson per al jugador que defensava.


ENHORABONA PER LA VICTÒRIA, PERÒ SOBRE TOT PEL PARTIDÀS, NET, ELEGANT, FARCIT DE BONES JUGADES. AVUI HEU DEMOSTRAT QUE QUAN VOLEU PODEU!!!!