dimarts, 14 de gener del 2014

11-01-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

TORNEM DE LES VACANCES DE NADAL AMB UNA AMARGA DERROTA.


Desprès d’unes llargues vacances de Nadal, i només amb un entrenament realitzat les noies afrontaven un nou repte, en un nou Grup amb equips diferents. El Benjamí Femení de la SEA, que ara competeix en lligueta mixta, va afrontar el seu primer partit a casa contra el Sant Llorenç “B” amb una derrota que no ens va acabar de deixar satisfetes, van jugar un partit bo, però en el qual ens van faltar allò que aquest equip fa millor, que son les ganes de lluitar en tot moment.

Ens vàrem trobar davant d’un equip de nois i una sola noia, raó per la qual, les noies no es van trobar còmodes a la pista i no van donar tot allò que tenien. Es van cohibir una mica a l’hora de defensar i la realització de les passades no arribaven moltes vegades a la seva destinatària. Al començament de la tercera part i amb una mica de pressió, vam començar a rutllar i a entendres a la pista, però no el suficient per emportar-nos la victòria del partit, però si d’aquest tercer parcial i només la pèrdua de l’últim  per un gol.
Els parcials van ser el següents; 4-12, 5-10, 10-4, 6-7, es important la diferencia de gols en els dos primers parcials, però no crec que sigui la diferencia real. Encara que sigui a la seva pista les noies del benjamí poden fer un millor partit del que vam fer ahir a casa. Ara amb ganes de treballar, afrontarem el partit d’aquest cap de setmana contra el Sant Miquel “B”.
Bona setmana
Sonia Nuez

Entrenadora Benjamí Femení