dilluns, 30 de desembre del 2013

21-12-2013: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

ÚLTIM PARTIT DEL BENJAMÍ FEMENI ABANS DE LES VACANCES DE NADAL.

Encara que el col·legi i la temporada ja s’ha acabat les noies del benjamí tenen un partit aplaçat que han tingut que jugar, amb un bon resultat encara que el cap el tenien en les vacances. Les noies del Benjamí Femení, han sortit molt adormides, defensaven molt poc i en atac no acabava de sortir res de res, amb un empat i una part perduda, les noies han reaccionat i han fet les dues ultimes parts amb unes ganes excel·lents i amb el resultat que ens mereixíem.

L’equip del Sant Miquel ha sortit molt fort en aquesta primera part, els hi hem deixat marcar molt fàcilment i elles ho han aprofitat, el cap de cinc minuts ha semblat que les coses anaven a millor i les noies han aconseguit, mínim, un empat molt valuós al final de la part. La segona part ha sigut mes o menys el mateix però en aquesta ocasió no hem pogut acabar de arrodonir el marcador.
Sort hem tingut de les dues últimes parts, en que les noies han entès que una gran començament de lligueta com la que portem no podia acabar amb un partit sense il·lusió, i així ha sigut, amb una mica de cadascuna d’elles han posat la força i les ganes que els hi tocava hi han aconseguit dos parcials positius, que ens donava la victòria del marcador.
Els parcials van ser el següents, 4-4, 9-11, 4-2, 5-1, encara que es van veure pocs gols, va ser un partit amb moltes coses bones que ens han de quedar clares i que poc a poc, farem que això cada vegada surti millor. Aquesta primera lligueta ha sigut molt bona per l’equip, han demostrat que tenen ganes i moltes possibilitats de guanyar si treballen com fins ara, però sobretot de fer pinya i passar-s’ho be.