dijous, 21 de novembre del 2013

16-11-2013: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

PRIMER PARTIT DEL BENJAMí FEMENí A CASA.

El Benjamí femení de la SEA Costerets aquest dissabte jugaven a casa el primer partit d’aquesta nova etapa, davant del seu públic, jugàvem contra el Sant Boi, equip líder de la nostra categoria, però amb moltes ganes de plantar cara i aconseguir una victòria, o com a mínim amb una bona sensació.
El partit va començar amb una SEA molt adormida però poc a poc van començar a lligar jugades i a fer bons atacs. Hem de dir que la sort no va estar gaire de la nostre part, vàrem tenir moltes ocasions per empatar i posar-nos per davant del marcador, però sempre fèiem un pal i la pilota anava fora, o el llançament no aconseguia entrar a la porteria.  Vem fer gran treball en defensa que ens havia costat una mica a l’altre partit, i en atac no va estar gens malament, però ens va faltar encert. L’equip va perdre les tres primeres parts, d’un gol, i amb un molt bon joc i uns últims grans minuts vam guanyar aquest darrer.
Els parcials van ser el següents, 4-6, 9-10, 5-6, 11-7,  amb bons gols, llàstima a que les ultimes ocasions no varen entrar però amb ganes de seguir treballant i treure les bones sensacions d’aquest equip. La setmana que ve jugarem a Sant Joan Despí a les 9h i ha continuació al pavelló de Sant Pere, tindrem la presentació de tots els equips del Club Handbol Ribes i SEA Costerets, així que no us ho perdeu.
Bona setmana

Sonia Nuez - Entrenadora Benjamí Femení