dimecres, 15 de maig del 2013

CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ A DISSABTE 11 DE MAIG


NOVA VICTÒRIA DEL BENJAMÍ FEMENÍ AQUESTA SEGONA VOLTA.

Les noies del Benjamí Femení “A” han jugat un bon partit a casa, aquest cap de setmana, contra el Sant Boi “B” i s’han emportant la victòria. L’equip va sortir amb molta concentració i ganes de jugar. El partit ha estat molt be per part nostre tant en atac com en defensa, totes les noies han anotat i hem treballat amb un alt ritme de passades.

La primera part ha estat la millor de totes, les noies han estat al 100% en tot moment,  però en el transcurs del partit hem anat baixant el nivell, fallant molts llançaments soles davant de la portera, la defensa ha estat un aspecte positiu on han treballat molt i han assolit els objectius marcats per aquest partit. El ritme del partit ha sigut lent en els últims moments i les noies han tingut que lluitar perquè l’equip contrari no s’emportés un parcial al seu favor.

Els parcials han estat els següents: 11-2, 5-1, 11-4, 9-8 fent 36 gols i 15 en contra, la setmana que be juguem el primer partit de la segona volta fora de casa a les 9h del mati contra el Sant Joan Despí “B”.

Bona setmana