dimarts, 9 d’abril del 2013

CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ A vs SANT JOAN DESPÍ 6 D'ABRIL


Molt bon partit del Benjamí Femení amb un marcador advers.
Aquest cap de setmana les noies del Benjamí Femení “A”  es van traslladar a Sant Joan Despí per enfrontar-se contra les líders de la seva categoria. Les noies tenien molt clar el joc que havien de fer per poder emportar-se el marcador a favor,  però el poc encert en algunes passades van fer que el resultat no sigues l’espera’t.
Les noies van fer tot el que havien de fer, jugar amb passades llargues, no botar ja que son molt bones traient pilotes, no deixar que facin contraatacs, lluitar en cada acció de joc. Teníem el partit molt preparat, llàstima que la pèrdua de passades molt fàcils, feien que les altres noies anotessin gols que no ens esperàvem i això feia que elles en cada parcial tinguessin un gol o més que no hi contàvem per el bon partit de les jugadores.
Els parcials van ser els següents: 9-5, 14-6, 11-8, 10-5 fent 24 gols i 44 en contra, els parcials com he anomenat abans no reflexa el bon joc del equip de la SEA. El pròxim cap de setmana, es l’últim partit de la primera volta de la lligueta, contra el Sant Boi, equip complicat, però que segur que amb el vostre suport farem un bon paper.
Bona setmana