dilluns, 18 de febrer del 2013

CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ - 16 FEBRER


EL BENJAMÍ FEMENÍ A TORNA A JUGAR.

Les noies del Benjamí Femení “A” es traslladen fins a Cornellà per a jugar el primer partit de la segona volta, un equip complicat on nosaltres els hi vàrem posar les coses molt fàcils en les dues primeres parts. Desprès de tantes setmanes sense jugar, ens constava fer les coses en defensa. Havia poca intensitat i les deixàvem passar molt fàcilment. En atac, malgrat que teníem la possessió de la pilota, botàvem i fèiem bones passades, no teníem cap encert de cara a la porteria contrària.
La tercera part va ser molt bona, amb encert de les nostres jugadores i gols de molt bona qualitat. Una defensa forta que ens va ajudar a portar un marcador a favor durant tota la part. La quarta va ser la mes emocionant i renyida, on totes les jugadores van rendir al màxim per emportar-nos el marcador positiu, però no va poder ser, uns errors al final del període van fer que el rival se’n portes la  Victòria.
Els parcials van ser els següents: 4-2, 7-3, 3-6, 5-4, amb 15 gols a favor i 19 en contra. Demostra que el partit va estar molt igualat. Hem de continuar treballant per tal d’acabar de millorar en els moments mes importants del partit. La setmana vinent, juguem a casa contra el Torrelles.
Us esperem!!!!!!