diumenge, 13 de gener del 2013

Crònica Benjamí Femení del 12 de gener.

El Benjamí Femení fa un bon partit en atac, però  insuficient en defensa.
Les noies del Benjamí Femení “A” van perdre el partit disputat contra un molt bon equip, Sant Joan Despí “A”. Les noies van fer una molt bona feina en atac, però la defensa va ser la que ens va costar la victòria en algunes de les parts.
Les noies van sortir una mica fredes, però amb un molt bon atac, es posaven el nivell de l’equip visitant, però a l’hora de defensar no vam acabar de funcionar del tot, ens feien gols molt fàcilment i fallàvem passades entre portera i jugadores. La millor de totes va ser la segona part on nomes vam perdre de un,  però a falta de pocs minuts anàvem guanyant i teníem el partit de cara.
Els parcials van ser els següents: 7-9, 3-4, 4-6- 2-7, fent 16 gols i 26 en contra, cosa que a casa seva nomes en vam fer 10 i 45 en contra, penso que es una dades molt positiva que ajuda  a motivar a les noies per que segueixin millorant, com ho estan fent fins ara.
Després d’unes llargues vacances, bones sensacions per seguir treballant, el cap de setmana que ve, tocarà matinar juguem a las 9h a Sant Boi.