diumenge, 20 de gener del 2013

CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ - 19 GENER

El Benjamí Femení fa un partit fluix.
Les noies del Benjamí Femení “A” van sortir a la pista però sense donar el 100% que tenen, van fer un primera part acceptable, on l’atac i la defensa van estar al nivell esperat, varem patir  bastant en una segona part molt fluixeta, on la defensa no va ser gens bona, ens van agafar a contrapeu en tot moment, van marcar gols molt fàcilment i alguna vegada fins i tot nosaltres els hi regalàvem les pilotes.
Les altres dues parts restant van estar al nivell de la primera, on ens podíem haver posat per davant del marcador en els primers minuts de les parts, però no teníem la sort de que la pilota entres. Cal destacar en algunes parts la gran tasca de les porteres, que van tenir un nivell molt alt, i que van fer que la diferencia de gols no sigues tan gran com podria haver sigut.
Els parcials van ser els següents: 7-4, 18-5, 14-6- 10-4, fent 19 gols i 49 en contra, cosa que haurem de millorar si volem seguir en el ritme que portàvem, millorant partit darrera partit. Ara toca centrar-nos en la defensa, i seguir treballant,  la primera fase de la lliga ja s’ha finalitzat per nosaltres, quedant en una quarta posició. Guanyant un partit i empatant dos, cosa que l’any passat hagués sigut impensable.