dimarts, 18 de desembre del 2012

El Benjamí Femení guanya el seu primer partit


CRÒNICA 15 DE DESEMBRE

Les noies del Benjamí Femení “A” amb alguna incorporació de l’equip del “B”, van guanyar ahir el seu primer partit contra el Sant Joan Despí “B” a la pista exterior del pavelló.  Amb molta il·lusió, van fer un gran esforç per emportar-se aquest balanç positiu al marcador. Empatant la primera i la quarta part i guanyat la segona i la tercera, vam aconseguir un  10-6 a favor.
Les noies van sortir amb molta vitalitat a la pista, sabent que era un partit on teníem possibilitats i que no havíem de deixar escapar, van fer un gran joc i amb poques errades, cosa que va ajudar molt en el resultat. Les noies es sentien còmodes a la pista i això es va notar des del moment en que elles jugaven amb fluïdesa i tranquil·litat. 
El primer parcial va ser molt ajustat, o guanyàvem o perdíem de un, i això es notava a la pista per que les noies en algun moment es precipitaven per llençar a porteria, va acabar amb empat a 8, el segon i el tercer van ser molt mes plàcids, molt bon joc, passades i defenses, amb parcials de 9-5 i 8-3 respectivament i l’últim parcial on van haver alguns canvis, es la part on hi ha més estrès i això es nota a la pista, amb un parcial de 6-6.
Gran partit de les noies i amb moltes ganes de seguir així, que encara que no puguem guanyar tots els partits, el que sí que volem es plantar cara, i que sàpiguen que la SEA Costerets no es fàcil de guanyar. La setmana vinent juguem a Cornellà a les 11:30.


 MOLTES FELICITATS!!!!!