diumenge, 8 d’abril del 2012

Cròniques dels partits del 24 de març

AMPA Escola Nova - SEA Els Costerets Benjamí Femení

Partit molt fluix el jugat aquest cap de setmana per part del benjamí femení. No vam estar bé, ni estadísticament ni psicològicament parlant.

L’equip es trasllada fins a Cervelló, per trobar-se amb l’últim equip de la lligueta, el qual no coneixiem. La situació va ser estranya i caòtica, ja que l’equip contrari era mixt i jugava cada parcial o amb nens o nenes, però mai barrejats. Llavors això feia que nosaltres només poguèssim competir en dues de les quatre parts, les quals jugàvem amb les noies i en les altres dues ens haviem de defensar com podiem.

Els dos millors parcials van ser el primer amb un 6-3 i el tercer amb un 9-5, amb moltes jugades igualades i molt equilibrat en tots els sentits menys de cara a fer gol ja que els seus porters, molt encertats, van donar la victòria dels parcials. Millor no recordar el segon i quart temps on les derrotes van ser molt doloroses, amb uns parcials molt desigualats i que van fer que marxèssim amb un mal sabor de boca.

Dues setmanes de vacances, amb la Setmana Santa pel mig per descansar, així que començarem de zero el proper mes d'Abril.