dissabte, 17 de març del 2012

Cròniques dels partits del 10 de març


X TROBADA DE MINI-HANDBOL A GRANOLLERS (11 DE MARÇ)

Crònica del Benjamí Masculí B
L'11 de març vam participar a la X Trobada de Mini-handbol a Granollers. Una temperatura fantàstica i pel que fa a l'organització, excel·lent. Els horaris dels partits es van complir d'acord amb el previst.

Vam arribar amb moltes ganes però una mica confiats, per la victòria de l'any anterior, i massa atents als gols i poc efectius en la defensa.

9:00 El primer partit disputat contra La Garriga va ser difícil perquè jugàvem amb 5 jugadors, enlloc de 4, en un camp molt petit i amb un rival físicament avantatjat. Els nervis van començar a jugar-nos una mala passada amb un joc agressiu al que els nostres nois no estan acostumats. El resultat va estar molt igualat però la sort no estava de la part nostra.

10:00 Durant el segon partit disputat contra el Granollers vam confiar-nos i els nostres jugadors no van oferir el seu millor Handbol. El rival no estava avantatjat ni tècnica ni físicament, però van oferir un bon atac i hi van posar moltes ganes. De totes maneres gaudim d'aquesta trobada perquè el Granollers va mantenir en tot moment un joc net i els seus jugadors van tenir una bona actitud esportiva.
11:00 El tercer i últim partit es va disputar amb La Roca. La veritat és que no vam aconseguir la victòria però en aquesta ocasió els nostres jugadors es van quedar amb la bona sensació d'haver jugat millor que en els anteriors partits. El resultat va estar molt igualat i encara que el nostre equip sap fer-ho molt millor, és cert que vam matinar de valent i que els dos partits anteriors ja començaven a pesar.

Agrair a La Roca l'actitud esportiva dels seus jugadors, dels que prendrem bona nota. No van subestimar el rival i ens van fer suar la samarreta.

 
Esperem tenir una altra trobada amb ells ben ràpid i gaudir novament d'un bon partit.

Hem après que amb el temps els equips evolucionen i milloren les seves jugades, així que si volem evolucionar i no quedar-nos enrere haurem de millorar l'actitud i treballar millor en els entrenaments.
Molts ànims a l'equip per seguir treballant i des de l'afició comunicar-vos que estem segurs que hi haurà més i millor perquè en aquest equip hi ha molt talent.

SEA COSTERETS BENJAMÍ MASCULÍ  B



CORNELLÀ-ALMEDA BENJAMÍ FEMENÍ - SEA ELS COSTERETS BENJAMÍ FEMENÍ

El benjamí femení juga un dels partits mes complerts de tota la temporada, amb parcials força igualats però al final i degut sobretot a les baixes que patíem i el sobre esforç físic que van tenir que realitzar, vam estar superades en el marcador.


Ens traslladem a Cornellà amb poques noies, i això fa que algunes d'elles, hagin de jugar un parell de parts seguides i la forma física, no És una de les nostres virtuts. Els primers minuts sempre eren molt igualats i en alguna vegada érem nosaltres les que estàvem per davant al marcador, tots dos equips havien de treballar molt per fer un gol, però a partir del 7è minut començàvem a reduïr marxes, a regalar pilotes, fallar ocasions i anar a remolc.


Comparant amb les estadístiques de l'altre partit jugat contra elles, hem doblat el numero de gols, de 3 que vam fer a l'altre partit a l'ultima part a fer 6 repartits en 3 parts. L'equip contrari només ens ha fet 5 gols més que al partit anterior un total de 30, això culpa també a un tercer període molt dolent on ens van fer un parcial de 12-0, del qual no podem treure cap aspecte positiu. A banda d'això els altres parcials son de 8-3, 6-1 i 6-2.


La setmana vinent, primer partit a casa de la nova lligueta contra el Sant Boi, equip que ja ens hem trobat anteriorment. I diumenge trobada d'handbol femení a Sant Quirze del Vallès.


Us esperem!!!!


Sonia Nuez
Entrenadora del Benjamí Femení

SEA ELS COSTERETS BENJAMÍ B - SANT ANDREU DE LA BARCA

No va ser un partit per recordar i els nervis ens van jugar una mala pasada.


Es va trencar la bona ratxa però encara així el resultat no ha tingut major repercusió perquè l’equip rival, el Sant Andreu de la Barca, va ser desqüalificat.


Jugàvem a casa i a una hora més que cómoda però el Sant Andreu B. venia a per totes i es va fer amb el marcador.


Novament vam poder observar el gran potencial d’aquest equip que en molts moments del matx van demostrar el Handbol que són capaços d’oferir.


En general tots els jugadors són bons en atac però han de millorar el joc col.lectiu i les labors defensives per aconseguir els resultats tan desitjats.


El Sant Andreu de la Barca estava visiblement avantatjat amb diversos jugadors alevins, però hem de pendre bona nota que no vam guanyar per l’actitud. Encara que molts dels nostres jugadors no es van rendir els nervis vam jugar una mala pasada. Una cosa porta a l’altra i finalment van acabar una mica desmotivats. No va ajudar gens l’actitud poc esportiva de l’afició del rival.


En conclusió, esperem que aquest partit hagi estat per a la memoria de tots simplement anecdòtic, i que en els propers partits l’actitut i les sensacions millorin perquè el nostres nois puguin gaudir relaxats d’un bon Handbol.




SEA COSTERETS BENJAMÍ MASCULÍ  B