Cròniques dels partits del 11 de febrer

SEA Els Costerets Benjamí Femení - El Papiol
Llarg cap de setmana per el Benjamí Femení
Les nenes del benjamí van jugar a casa contra el Papiol, un dels equips més grans que ens hem trobat, sobretot en alçada de les seves jugadores. Amb algunes baixes com sempre, les nenes sabien el que havien de fer per sobre de tot, que era lluitar, perquè cada pilota dividida siguès nostra, que les altres coses vindrien amb el temps.
Van lluitar cada parcial, i ho intentaven sempre, cada vegada amb mes beneficis, algun gol que altre, feia que les noies no deixessin de intentar-ho, per molt que a cada bot o a cada passada els hi robessin la pilota.
Però el partit va acabar amb un molt bon últim parcial on les noies, van plantar cara, van defensar amb força i amb una bona posició, van escollir les millors opcions de llançament, i arribaven els gols, amb un gran quart, molt però que molt ajustat, que se’ns va escapar de les mans, en els últims minuts amb el 4-6 final.
L’ endemà teníem pendent la II Trobada Handbolicat aquí a Sant Pere de Ribes, on ens vàrem trobar amb una categoria mes adient per la nostra edat, dos grans partits de les jugadores, reforçant les coses mes bàsiques, que amb els equips més grans no podem fer, fan que tornin a creure en que es possible, jugar handbol i sortir amb bones sensacions, amb un marcador a favor, però que per aconseguir això, s’ha de treballar molt més, que de la nit al dia no es formem bones jugadores d’handbol. Això només ha fet que començar.

Sonia Nuez
Entrenadora del Benjamí Femení

Cornellà Almeda - SEA Els Costerets Benjamí B

Dissabte 11 de febrer a les 10h vam quedar a la porta de l’escola Els Costarets. Tot i que no era molt aviat feia molt de fred però el nostre equip estava allà per anar al Parc Esportiu Llobregat-Cornellà a jugar el partit.
Els nostres jugadors eren: Arnau, Carlos, Jan, Joaquín, Pablo, Pau C. i Pau G., en total 7 jugadors.
El rival no era molt tècnic, però els seus jugadors eren molt hàbils.
A les dues primeres parts els nostres jugadors ens van deixar amb la boca oberta. Van jugar en equip, recolzant-se uns a uns altres, fent passades i jugades molt ben pensades. Els porters van evitar molts gols, en defensa no baixaven els braços i molts dels nostres jugadors van fer una gran demostració del seus tirs potents i precisos.
La tercera part la va guanyar el nostre rival. Van treure els seus millors jugadors però tot i així l'esforç i el coratge del nostre equip va fer que no els resultés tan fàcil: 7-10. El fet que el marcador puntués en la nostra contra no va impedir que els jugadors mantinguessin la mateixa ilusió que tenien des del primer minut del partit.
La quarta part es va guanyar seguint amb l'esperit d'equip que estem segurs que el nostre entrenador els vol inculcar i des d'aquí li animem per a que continui en aquesta línea, perquè tota l'afició va notar la progressió positiva del nostre equip i ens van fer gaudir . Molts ànims Quique!.
Cal dir que vam trobar a faltar a alguns dels nostres jugadors que no van poder asistir, tots junts ens ho passem molt bè gaudint del handball i dels amics.
Moltes felicitats i a descansar que demà tenim II Trobada Handbolicat!!!. L’afició ja està afinant la veu perquè demà serà una jornada llarga però molt divertida.