dissabte, 5 de novembre del 2011

Cròniques dels partits del 5 de Novembre

SANT BOI - SEA ELS COSTERETS BENJAMÍ A

Victòria clara de l’equip Benjamí-A dels Costerets a Sant Boi.
A l'inici del partit els jugadors dels costerets van sortir amb dubtes però en un emocionant final de quart van poder empatar quan nomes quedaven 3 segons per acabar.
Els tres quarts restants es van guanyar amb claredat, els nens de Els Costerets van fer passades més precises, van defensar amb més intensitat sense donar cap opció a l’equip rival i van marcar gols amb facilitat, fins a 14 gols al segon quart.
Resultat final 3 quarts guanyats i un d’empatat.

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ - SEA ELS COSTERETS ALEVÍ MASCULÍ

1ª 4-4
2ª 5-10
3ª 5-4
4ª 9-12

El partit va comennçar amb un tampteig entre els jugadors d'ambdos equips, amb molt bones convinacions dels nostres i una gran actuació del nostre porter (Marc Ortuño) a la primera part.
la segona part va ser una mostra de les intencions dels ribetans a Sant Joan Despí(5-10).
Una tercera part una mica fluixa va donar opcions als blanc i rojos; però els nostres van saber mantenir el tipus i el bon joc durant el quart temps, amb un inspiradíssim Àlex Salido (10 gols).

Cal felicitar tots els components de l'equip per aquesta treballada victòria a domicili, en la primera jornada!

Handbol Sant Joan Despí 23 - 30 SEA Els Costerets

Entrenador SEA Costerets Aleví
Eloi Palacios

ALEVÍ FEMENÍ: El PRIMER PARTIT

Les noies de l’equip aleví femení ens hem desplaçat fins a Cornellà per jugar el primer partit de la temporada. Les jugadores estaven molt nervioses prèviament al inici del joc, l’espera se’ls hi ha fet eterna, però un cop han tingut la pista i la pilota a les seves mans durant l’escalfament, els nervis han anat baixant i les noies s’han posat en situació, molt concentrades.

En el seu primer partit juntes, les noies han deixat veure que tenen moltes ganes de jugar, de guanyar i de passar-ho bé. Tenen molt bona sintonia entre elles i això es nota dins i fora del camp. Moltes ganes de guanyar que lamentablement no s’han fet realitat. Amb l’equip local, l’EH Cornellà-Alveda han estat molt igualades durant les quatre parts, i el resultat ha estat un partit molt bonic i emocionant.

A banda del resultat obtingut, el més important és que hem vist unes jugadores molt lluitadores que estan a l’alçada dels contrincants (almenys del que hem conegut avui) i que tenen moltes ganes d’aprendre. Pels pocs entrenaments que la meteorologia els hi ha deixat fer, s’ha vist la feina que ha fet el Genís amb elles (i la que li queda per fer !!..).

Però, sabeu què us dic ? Que tenim un EQUIPÀS que donarà molta corda !