dimarts, 22 de novembre del 2011

Cròniques dels partits del 19 de Novembre

EL BENJAMÍ FEMENÍ DE LA SEA COSTERETS PER FI COMENÇA LA LLIGA

Desprès de dos partits anul·lats en aquest començament de temporada, les noies del benjamí femení van jugar aquest dissabte pel matí el seu primer partit i ho van fer debutant a casa davant els seus seguidors i contra un equip molt fort, el Sant Joan Despí.

Ganes i il·lusió no faltaven, però els nervis del debut els hi van jugar una mala passada durant els dos primers quarts, ja que van rebre una gran quantitat de gols, 2-12 i 2-11 respectivament.

Malgrat tot, van continuar lluitant i al començament del 3r quart va existir un canvi de mentalitat molt important, deixant els nervis a la banqueta i amb una bona feina, sobretot en tasques atacants, es va obtenir el resultat de 6-12. A l'últim quart es va veure el gran potencial que existeix a l'equip on per primera vegada en tot el partit, les jugadores es van posar pel davant al marcador i van estar a punt de guanyar-ho. Al final es va acabar amb un esperançador 4-6 al marcador, el que demostra que una vegada vagin agafant ritme de competició milloraran considerablement.

Vull destacar la feina de totes les nenes, que en cap moment van donar per perduda cap pilota i sobretot perquè hi havien algunes que no havien jugat mai cap partit i les que si ho havien fet van ajudar tot el que van poder a les seves companyes.

Ara l'equip ha de continuar treballant als entrenaments i amb ganes i esforç milloraran molt.
Donar les gràcies als nostres supporters i fins el pròxim partit!!!!

4ª 20 - 7

Partit davant del Gavà, primer classificat del grup. L'aleví va sortir a guanyar el partit
davant un rival molt ben posicionat al camp. La primera part va ser de tanteig, on els
nostres van estar apunt d'endur-se-la. El segon temps va enxampar els ribetans una mica distrets i
els locals no van perdonar, tot i això vam marcar 11 gols. El tercer i quart temps va venir certa
devallada de l'equip amb pocs atacs i moltes perdues de pilota que van donar el trionf final als locals.

Podem dir que el partit va ser ajustat inicialment i que el van lluitar a cada pilota. Vist el resultat,
caldrà seguir treballant en aspectes defensius pel partit de tornada a casa.

Som-hi Ribes!
Entrenador SEA Costerets Aleví
Eloi Palacios
EH David Barrufet 60 - 33 SEA Els Costerets

ALEVÍ FEMENÍ

Aquesta setmana l’equip aleví femení es va desplaçar fins al pavelló Salvador Gimeno per jugar contra el H.Sant Joan Despí “A”. Des del principi, les nostres noies van jugar molt desairades davant l’evident fortalesa de l’adversari. Els que hi érem sabem que no ha sigut el millor partit de les nostres campiones. L’actuació de les nostres porteres aixecava els aplaudiments dels presents i van evitar que la pallissa fos més gran del que va ser.

Aquest dissabte juguem contra el EHC Sant Boi See Benviure a les 11’00 a casa, al pavelló. Us hi esperem!