dilluns, 9 de maig del 2011

II CAMPUS "ESCOLES DE RIBES"

Amb molta ilusió us presentem aquesta segona edició del nostre super exitós campus, que l'any passat va contar amb més de 170 nens i nenes apuntats en els dos torns que es van oferir i que va superar les nostres millors expectatives.

Enguany creiem que us podrem oferir un campus encara millor, més divertit i enriquidor, aprofitant també l'experiència que vam adquirir l'any passat.


PODEU VISUALITZAR EL TRÍPTIC ANUNCIATIU CLICANT AQUÍ (format PDF)

Ón el farem?: a l'Escola Els Costerets, Pavelló Poliesportiu, Pista coberta i piscina exterior de l'Espai Blau.

A Els Costerets els nostres nens i nenes podran gaudir de la sala de psicomotricitat, ara sigui els petits per fer Psico, ja siguin tots per a fer Taekwondo , tindrem accés a la Biblioteca, aula d'informàtica, menjador i tots els serveis de l'escola, molts d'ells amb aire condicionat.... res acom a casa!!!

Al Pavelló i Pista Coberta es durà a terme els entrenaments dels diferents esports colectius i a l'Espai Blau es podran banyar els grans, i estem valorant també els petits: per gaudir al màxim de l'estiu.

Quan?: El Campus s'ofereix les 4 setmanes de juliol, que van del dia 4 al 29, en horari de 9 a 13:30h i de 9:00 a 15:00h els que es quedin a dinar. Una novetat d'enguany és que els podreu apuntar per setmanes i que hi haurà servei de menjador amb la nostra cuina, si hi haguèssin prous nens. Si son poquets, ens portaria el dinar "Els Fogons d'en Sennen".

Què farem?: De tot el que puguem i més. La idea és fer dos grups, un de nens i nenes d'infantil i l'altre de primària.

Els d'infantil faran Psicomotricitat amb les nostres especialistes, una classe diària d'anglés en la que treballaran el centre d'interés setmanal, que serà la sortida programada. Així, cada setmana els infants treballaran molt lúdicament el tema de l'excursió (per exemple, "l'Escola de Circ") amb jocs, cançons, gimkanes... Altres propostes de sortides que estem acabant de tancar és anar als Tres Tombs de Vilanova i estarem a l'aguaït per anar incorporant les novetats que apareguin en l'agenda cultural de les poblacions del voltant. Els introduïrem en els esports d'equip i també faran classe de taekwondo.

Estem valorant que vagin també a la piscina de l'Espai Blau i que facin sortidetes pel poble, com ara anar al parc. Algun dia els farem portar bicis i anirem preparant sorpreses diverses perque s'ho passin genial.

Els de primària: farem grups de diferents edats i farem multiesport, com ara bàsquet, rugbi-cole, hokey, futbol sala i Handbol a punta pala. D'anglès en faran també una classe diària, en la que podran desenvolupar els seus talents interpretatius en caps tan diversos com el teatre, els musicals o les fotonovel.les. Això serà el pretext per treballar els continguts programats. També faran esports aquàtics, ja sigui a la piscina de l'Espai Blau, ja sigui en les dues sortides programades al Canal Olímpic, on podran familiaritzar-se amb esports molt interessants com el wind-surf o rel rem. Aquest any, i com novetat, tindrem també Taekwondo, amb una sessió setmanal com a mínim.

I un altra novetat que li donarà més suquillo al tema és que estem en contacte amb el campus d'Handbol del Club Esportiu Vilanova (CEVG) per muntar alguna trobadeta i fer uns partidets entre els nostres nens i els seus de les categories benjamí, aleví i infantil.

També farem algun circuït o gimkana amb bicis i alguna sortida per la muntanya... no s'avorriran, no!!!

Quan podré inscriure els meus nens?: la setmana del 16 de maig treurem el tríptic i podreu apuntar els vostres infants fin el 27 de juny a la finestreta d'Escudella de la vostra escola o escanejant la butlleta i enviant-la a campus@ampaelscosterets.org. Després admetrem inscripcions però per omplir grups, no en farem grups nous.

Quant costarà?: 55€ per setmana, de 9 a 13:30h.
98€ per setmana, de 9 a 15:00h, dinar inclòs.

CONTACTE: campus@ampaelscosterets.org i el mòbil del campus 669 38 43 61

ESTARÀ GENIAL!!!