dimarts, 1 de març del 2011

Iª TROBADA DE HANDBOL DE LA SEA ELS COSTERETS

Finalment, l'Ajunatemnt ens ha cedit l'espai i el dia 6 de Març, a les 9:00h començarà la Iª TROBADA DE HANDBOL DE LA SEA ELS COSTERETS al pavelló poliesportiu de Ribes, pista coberta i pistes de Els Costerets. Esperem que sigui un gran aconteixement esportiu en el que els nostres esportistes gaudeixin d'una diada rodona.

S'han apuntat 27 equips contant els nostres 7 i les categories que hi participaran seran els PRE-BENJAMINS (2003-2004), BENJAMINS (2001-2002) I ALEVINS (1999-2000), MASCULINS I FEMENINS.

Les categories Pre-benjamí i Benjamí jugaran format trobada sense contar punts ni gols i les categories alevins, tant la femenina com la masculina, ja faran campionat, amb lliurament de copes per l'equip classificat en primer lloc de cadascuna. Hi haurà lliurament d'obsequis per a tots!!!

Podreu gaudir de servei de bar amb entrepans, cafè, begudes i sucs i les famílies que vulguin podran portar pastissos i altres delícies dolces i salades per vendre en benefici de la SEA, tot a preus populars.

Tan aviat com tinguem la graella i horaris definitius, els penjarem en el blog.

Us deixem l'enllaç de la federació anunciant la nostra festa gran de l'Handbol.

ENLLAÇ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE HANDBOL

US HI ESPEREM!!!